.

.

 

.

Tekencursus: Stilleven met Garnizoenssoldaat

In het kader van het Rembrandtjaar en geïnspireerd door de grote Meester, biedt het Stedelijk Museum Coevorden een driedelige workshop houtskooltechnieken aan. Tijdens les één en les twee wordt de deelnemer aan de hand van een 17de-eeuws stilleven wegwijs gemaakt met houtskooltechnieken, basiscompositie en toonwaarden. Tijdens de derde en laatste les van de cursus zal een garnizoenssoldaat bij het stilleven aanschuiven.

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Doordat de te kiezen onderwerpen aangepast kunnen worden aan het niveau van de deelnemer is er voor ieder wat wils. Er is plek voor een kleine groep, van maximaal 8 deelnemers (vanaf 15 jaar). De kosten bedragen €7,50 per les of €15,00 voor de complete driedelige workshop, inclusief materialen, modelkosten en koffie/thee. De workshop vindt plaats in het Stedelijk Museum Coevorden op 7, 14 en 28 april 2019 van 13:30 tot 16:00 uur. U kunt zich opgeven bij de docente Caroline Verschoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0524-850103. Voor meer informatie kunt u terecht bij www.atelierverschoor.nl.

 

Foto: Docente Caroline Verschoor.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel