.

.

 

.

Zeer geslaagde spelenkermis en lente fair op De Schutse

Afgelopen vrijdagavond vond op CBS De Schutse een spelenkermis en lente fair plaats. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen om spelmateriaal voor de school aan te schaffen. En dat doel is zeker bereikt!

Door de hele school waren leuke spelletjes en activiteiten te doen zoals blikgooien, spijkerbroek hangen, sjoelen en het rad van avontuur waar je leuke prijzen mee kon winnen. Ook kon je je laten schminken of lekker dansen in de disco. En dit alles onder begeleiding van oud-leerlingen, ouders, personeel en andere vrijwilligers. Die we via deze weg ook ontzettend willen bedankten voor hun geweldige inzet!

Op de lente fair was een legio aan zelfgemaakte dingen te koop. Alle leerlingen hadden iets prachtigs geknutseld en ook ouders en andere familieleden en vrienden hebben niet stil gezeten. Heerlijke zelfgebakken taarten, cupcakes, paaskuikentjes, paasstukjes, bloempotjes, kaarsen en nog veel meer behoorden tot het aanbod.

 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, maar vooral ook gezellige avond met een geweldig resultaat!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel