.

.

 

.

Gratis concert door Sweelodie!

Op 17 april organiseert a.s. Sweelodie een gezellige avond voor alle bewoners van de Korenhof en alle oudere belangstellenden die nog zelfstandig wonen in de voormalige gemeente Zweeloo en omgeving. U kunt genieten van een mooi (gratis) concert en krijgt daarbij bovendien van ons (dankzij sponsoring) een kopje koffie en een tweede consumptie aangeboden.

We beginnen om 19.30 uur en beëindigen de avond om plm. 21.30 uur. Wilt u dit optreden niet missen kom dan samen met vrienden of buren (die net als u tot de oudere inwoners van Zweeloo en omstreken behoren) op 17 april naar Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup.

Bewoners van de Korenhof kunnen zich opgeven in de Korenhof zelf.

Graag ontvangen we een telefoontje van diegenen die niet in de Korenhof wonen, maar wel graag het concert willen bezoeken. U kunt uw aanwezigheid telefonisch doorgeven vóór 10 april a.s. bij Hanna Meijer, tel. nr. 0591 371471.

Wij kijken er naar uit u op 17 april een fijne avond te mogen bezorgen en hopen u te mogen begroeten op 17 april bij HCR Hegen in Wezup.  

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel