.

.

 

.

EHBO'ers in 't zonnetje!

EHBO is je lust en je leven. Er zijn weinig verenigingen waar mensen zolang lid van zijn. Voor sommige EHBO'ers geldt dat zeker. Tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Zweeloo werd een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Zij zijn al meerdere jaren actief bij verschillende evenementen in en rond Zweeloo om, indien nodig, eerste hulp te verlenen.

Als waardering kregen zij van plaatsvervangend voorzitter Gea Kuipers de versierselen opgespeld die hoorden bij het jarenlange lidmaatschap. Echter met een uitzondering. Jan de Vries, examenjaar 1964, zet zich dit jaar al 55 jaar in voor de EHBO vereniging Zweeloo. Er zijn niet veel mensen die dit evenaren, sterker nog.... , de waarderingsspeldjes gaan niet verder dan 50 jaar!!  Het is mooi om te zien dat de EHBO zoveel trouwe leden heeft. 

Wil je ook weten hoe je eerste hulp kunt verlenen en wat de levensreddende handelingen zijn? Meld je dan aan bij EHBO Zweeloo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort begint er een beginnerscursus inclusief kinder-EHBO, verbandleer, reanimatie en het gebruik van de AED. 

Voor meer informatie kun je ook bellen met:

Wilma de Jong-Hagting
secretaris
06-20070285

Op de foto van links naar rechts: Tineke Hegen, 30 jaar lid, Paul Blaauwgeers, 25 jaar lid, Jan de Vries, 55 jaar lid, Ria Kool, 40 jaar lid, Marga van Klinken, 25 jaar lid, ontbreekt op de foto.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

 

   

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel