.

.

 

.

Vluchtelingenwerk zoekt vrijwilligers

Met enige regelmaat zijn wij, Vluchtelingenwerk Nederland - Locatie AZC Zweeloo, op zoek naar mensen die ons willen helpen. Vluchtelingen die naar Nederland komen hebben hulp nodig. Hulp bij het begrijpen van de post die ze ontvangen in het kader van hun asielprocedure. Ze hebben wel eens een luisterend oor nodig om te kunnen vertellen over de situatie waarin ze zich bevinden. Het accent ligt echter vooral op de begeleiding in de asielprocedure. Kom gewoon eens langs om in een gesprek te kijken of het iets voor  u is, U kunt bellen of mailen met: Nico Wever, teamleider, 0591 - 37 2929, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel