.

.

 

.

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd weer diverse voorstellingen op het programma staan o.a.:

Pedaalridders – Over bergen en kasseien.

Bergkoning Steven Rooks was de eerste Nederlander die de bolletjestrui naar Parijs bracht in de Tour van 1988.

Henk Lubberding staat bij velen op het netvlies als de hardwerkende meesterknecht die kilometers lang op kop reed. Evert ten Napel zal dankzij zijn ongedwongen manier van interviewen de mooiste wielerverhalen uit hun mond laten klinken.


Zaterdag 12 april 2019. Aanvang 20.15 uur Toegangskaart € 19,50 inclusief consumptie

 

Tim Knol – Kasteelsessie
Tim speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Noorderslag, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Hij groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Foto Paul Bergen

Tim laat tijdens de laatste Kasteelsessie van dit seizoen werk horen van zijn vierde album ‘Cut the Wire’, dat begin 2018 is verschenen. “Een prachtige plaat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen”, aldus OOR. Daarnaast speelt hij een aantal mooie covers waarover hij ook prachtige verhalen vertelt. Kortom: de ultieme zondagmiddag!
Zondag 14 april 2019 Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50

Kaarten
Toegangskaarten voor de voorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theaterkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel