Artikel
Volle bak bij playbackshow/Sweel’s got talentshow

Winnaars Gert Kregel en Jan Heidemans leveren Mooi Wark. En……. toen was het zover. Afgelopen donderdag stond sinds lange tijd weer de playbackshow/Sweel’s got talentshow op het programma. Deze werd gehouden in de Aelder Meent.

Ondanks dat er in eerste instantie weinig opgaven waren, werd het een volle bak aan artiesten. Zelfs spontante optredens van kinderen die kwamen kijken. Het werd een hele gezellige middag met een show die bol stond van het talent. Zingen, playbacken, dansen en een heuse bobslee act kwam voorbij.  Het was een spannende wedstrijd. Dit alles gepresenteerd door Tamara de Monyé en Joke Eggermont.

Na de optredens trok de jury, bestaande uit Ester Prins en Shelly Jonkman, zich terug en hadden ze er lang voor nodig om uit te maken wie de winnaar was. Er moest zelfs nog een 3e jury bij komen om de knoop door te hakken.

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, werden eerst alle kinderen op het podium geroepen en kregen ze een medaille. Het waren allemaal supertalenten. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt ………… het duo Gert Kregel en Jan Heidemans met een act van Mooi Wark.

Het duo Gert Kregel en Jan Heidemans won de Sweel’s got talentshow. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’

In 2020/2021 viert Theater Hofpoort (Coevorden) haar 10e seizoen. N.a.v. dit jubileum organiseert Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’. De tentoonstelling is een ode aan Cultureel Coevorden. De ...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Première Ede Staal Anders

Muziek Ede Staal in mix van orgelimprovisatie, zang en tekst. Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld is erin geslaagd de muziek van Ede Staal naar Emmen te halen en wel op Zondag 25 ...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Helling...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto