Artikel
Volle bak bij playbackshow/Sweel’s got talentshow

Winnaars Gert Kregel en Jan Heidemans leveren Mooi Wark. En……. toen was het zover. Afgelopen donderdag stond sinds lange tijd weer de playbackshow/Sweel’s got talentshow op het programma. Deze werd gehouden in de Aelder Meent.

Ondanks dat er in eerste instantie weinig opgaven waren, werd het een volle bak aan artiesten. Zelfs spontante optredens van kinderen die kwamen kijken. Het werd een hele gezellige middag met een show die bol stond van het talent. Zingen, playbacken, dansen en een heuse bobslee act kwam voorbij.  Het was een spannende wedstrijd. Dit alles gepresenteerd door Tamara de Monyé en Joke Eggermont.

Na de optredens trok de jury, bestaande uit Ester Prins en Shelly Jonkman, zich terug en hadden ze er lang voor nodig om uit te maken wie de winnaar was. Er moest zelfs nog een 3e jury bij komen om de knoop door te hakken.

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, werden eerst alle kinderen op het podium geroepen en kregen ze een medaille. Het waren allemaal supertalenten. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt ………… het duo Gert Kregel en Jan Heidemans met een act van Mooi Wark.

Het duo Gert Kregel en Jan Heidemans won de Sweel’s got talentshow. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto