Artikel
Geslaagde uitvoeringen toneelvereniging De Echo
Afgelopen vrijdag en zaterdag waren weer de jaarlijkse uitvoeringen van toneelvereniging De Echo. Zoals gebruikelijk vonden deze plaats in De Drieklank. Dit keer werd het stuk "Bokkesprongen" (oorspronkelijke titel: "Eelt veur de kop" van D.J. Eggengoor in een bewerking van B. ten Velde) uitgevoerd.

Met op beide avonden een goed gevulde zaal, zagen de bezoekers een zeer vermakelijk blijspel in drie bedrijven met doldwaze verwikkelingen en hilarische acties. Het verhaal ging over de verjaardag van oom Frederik die 80 jaar werd. De familie komt op bezoek, maar is duidelijk vooral geïnteresseerd in wat oom Frederik straks na zal laten.

Als er dan plotseling een kaper op de kust komt in de vorm van een oude vriendin van Frederik zijn de rapen gaar. Daar moeten ze wat aan doen, stel dat de erfenis ze aan de neus voorbij zou gaan! Als het er dan op lijkt dat oom Frederik en zijn vriendin zijn verdwenen in de Bermudadriehoek komen ze direct in actie. Natuurlijk gaat alles helemaal mis en moeten ze beschaamd afdruipen.

Volgend jaar rond eind februari / begin maart zal De Echo weer een nieuw toneelstuk opvoeren. Overigens is de toneelvereniging altijd op zoek naar nieuwe spelers. Dus als het je leuk lijkt een keer mee te spelen, neem dan contact op met Hans Regeling via 0591-377055.

Bijschrift foto: De acteurs van De Echo boekten succes met het vermakelijk blijspel "Bokkesprongen". 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 maart 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto