.

.

 

.

Jeugdfonds Sport en Cultuur ‘Goede Doel’ bij Coop Weggen

Het tweede kwartaal van 2019 mag het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe het goede doel zijn bij Coop Weggen in Aalden. Klanten van Coop Weggen kunnen in de winkel statiegeld voor lege flessen en kratten schenken aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe. Coop verdubbelt vervolgens het door klanten ingezamelde bedrag.

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles,schilderen of theaterschool of een andere creatieve cursus.

Coop gelooft in de kracht van samen. Samen is leuker dan alleen. En samen bereik je meer! Samen met u, de klanten, hoopt Coop Weggen met deze actie extra kinderen te kunnen helpen om mee te kunnen doen.

Meedoen = meer kansen!

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. In 2018 hebben we in Drenthe 2851 kinderen kunnen ondersteunen met sport, en 488 kinderen met een culturele activiteit.

Voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe zie https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe/ of bel met 06-12436873

Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 mei 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel