.

.

 

.

Oogstfeest Meppen blij met opbrengst COOP-statiegeldactie

In september organiseren vrijwilligers in Meppen ieder jaar het jaarlijkse Oogstfeest Meppen. Dit is bij de COOP niet onopgemerkt gebleven. De statiegeldactie die bij de COOP opgezet is heeft in de laatste drie maanden van 2018 in het teken gestaan van het Oogstfeest Meppen. Het gevolg? Onlangs mocht voorzitter Martin Caron van het Oogstfeest Meppen een mooie donatie van bijna € 500,00 van de COOP in ontvangst nemen uit handen van Gezienus Weggen.

Het Oogstfeest, dat dit jaar in het teken van Pompoenen staat, biedt door de bijdrage van de COOP, ook niet professionele standhouders de mogelijkheid hun oogst aan te bieden. Tussen de € 25,- en de € 50,- heb je al een plek voor twee dagen. Dus verbouw je zelf groente, maak je jam of verwerk je zelf je oogst, dan is er nog steeds ruimte om je aan te melden en dit op het oogstfeest aan te bieden.

Wij hopen er met zijn allen op 21 & 22 september 2019 weer een feest, van en voor de Meppenaren en omgeving, van te maken. De statiegeldactie heeft al laten zien dat het Oogstfeest Meppen leeft.

Foto: Gezienus Weggen overhandigde de cheque aan voorzitter Martin Caron van het Oogstfeest Meppen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 mei 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel