Artikel
“The Lasses” in Zweeloo!

Sophie Janna (zang, gitaar en bodhrán) en Margot Merah (zang, gitaar en mondharmonica) treden binnenkort op bij Tante Sweel. Even voor de duidelijkheid, de “bodhrán” is een Ierse trommel.  Sophie en Margot componeren voor een groot deel hun eigen muziek, gebaseerd op Ierse en Amerikaanse folkmuziek en spelen daarnaast ook muziek van anderen. Terugkerende thema’s zijn het leven, de liefde en de dood.

Niet droef of somber, eerder ontroerend en met humor.  Met dit repertoire treden zij regelmatig op in Nederland, maar ook in Ierland, Schotland, Japan en de Verenigde Staten!

Wat in diverse recensies terugkomt is bewondering voor de harmonie van hun stemmen. Een Vlaams commentaar formuleerde dat als volgt: “Balsem voor de ziel, voedsel voor de oren en vreugde voor het hart”. Dat wilt u toch niet missen?

Reserveer tijdig uw plaats met behulp van ons emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het adres van Bistro Tante Sweel is Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo. De toegang bedraagt € 15,- en het optreden begint (zondag 7 april 2019) om 15.00 uur. Tot ziens!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 maart 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto