Artikel
“The Lasses” in Zweeloo!

Sophie Janna (zang, gitaar en bodhrán) en Margot Merah (zang, gitaar en mondharmonica) treden binnenkort op bij Tante Sweel. Even voor de duidelijkheid, de “bodhrán” is een Ierse trommel.  Sophie en Margot componeren voor een groot deel hun eigen muziek, gebaseerd op Ierse en Amerikaanse folkmuziek en spelen daarnaast ook muziek van anderen. Terugkerende thema’s zijn het leven, de liefde en de dood.

Niet droef of somber, eerder ontroerend en met humor.  Met dit repertoire treden zij regelmatig op in Nederland, maar ook in Ierland, Schotland, Japan en de Verenigde Staten!

Wat in diverse recensies terugkomt is bewondering voor de harmonie van hun stemmen. Een Vlaams commentaar formuleerde dat als volgt: “Balsem voor de ziel, voedsel voor de oren en vreugde voor het hart”. Dat wilt u toch niet missen?

Reserveer tijdig uw plaats met behulp van ons emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het adres van Bistro Tante Sweel is Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo. De toegang bedraagt € 15,- en het optreden begint (zondag 7 april 2019) om 15.00 uur. Tot ziens!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 maart 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’

In 2020/2021 viert Theater Hofpoort (Coevorden) haar 10e seizoen. N.a.v. dit jubileum organiseert Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’. De tentoonstelling is een ode aan Cultureel Coevorden. De ...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Première Ede Staal Anders

Muziek Ede Staal in mix van orgelimprovisatie, zang en tekst. Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld is erin geslaagd de muziek van Ede Staal naar Emmen te halen en wel op Zondag 25 ...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Helling...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto