.

.

 

.

Vogelkijkhut door Kees Verweij prominent ‘neergezet’ in gewassen pentekening

Met een gewassen pentekening, gemaakt door Kees Verweij, worden bezoekers aan de vogelkijkhut in Aalden op een humoristische manier te kijk gezet en wordt de kijkhut prominent neergezet.

Vrijdagmiddag kregen bestuursleden van de werkgroep "De Rode Draad" uit handen van Kees Verweij ieder een gesigneerde tekening uitgereikt.

De gewassen pentekening is een oude techniek waarbij de tekening eerst wordt opgezet met pen en in water oplosbare inkt, waarna met een penseel fraaie grijstinten worden aangebracht.

De eind vorig jaar geopende vogelkijkhut - achter op de Aelder Esch in Aalden - is voor velen inmiddels een markante plek geworden. Passanten en bezoekers genieten van deze bijzonder fraai vormgegeven hut en locatie. Ze gebruiken het als rustpunt tijdens een wandeling of genieten gewoon van de rust en de prachtige natuur.

Bijschrift foto: De fraaie gewassen pentekening van de hand van Kees Verweij.

Bijschrift foto: Luit Hummel, Anneke Kaijser, Hans Terbach, Ria de Graaf, Joke Holwarda, Kees Verweij en Leo Claessens allen met de pentekening. Olga de Lange en John de Vegt ontbreken op deze foto.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 21 mei 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel