Artikel
Gratis concert door Sweelodie!

Op 17 april organiseert a.s. Sweelodie een gezellige avond voor alle bewoners van de Korenhof en alle oudere belangstellenden die nog zelfstandig wonen in de voormalige gemeente Zweeloo en omgeving. U kunt genieten van een mooi (gratis) concert en krijgt daarbij bovendien van ons (dankzij sponsoring) een kopje koffie en een tweede consumptie aangeboden.

We beginnen om 19.30 uur en beëindigen de avond om plm. 21.30 uur. Wilt u dit optreden niet missen kom dan samen met vrienden of buren (die net als u tot de oudere inwoners van Zweeloo en omstreken behoren) op 17 april naar Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup.

Bewoners van de Korenhof kunnen zich opgeven in de Korenhof zelf.

Graag ontvangen we een telefoontje van diegenen die niet in de Korenhof wonen, maar wel graag het concert willen bezoeken. U kunt uw aanwezigheid telefonisch doorgeven vóór 10 april a.s. bij Hanna Meijer, tel. nr. 0591 371471.

Wij kijken er naar uit u op 17 april een fijne avond te mogen bezorgen en hopen u te mogen begroeten op 17 april bij HCR Hegen in Wezup.  

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto