Artikel
Gratis concert door Sweelodie!

Op 17 april organiseert a.s. Sweelodie een gezellige avond voor alle bewoners van de Korenhof en alle oudere belangstellenden die nog zelfstandig wonen in de voormalige gemeente Zweeloo en omgeving. U kunt genieten van een mooi (gratis) concert en krijgt daarbij bovendien van ons (dankzij sponsoring) een kopje koffie en een tweede consumptie aangeboden.

We beginnen om 19.30 uur en beëindigen de avond om plm. 21.30 uur. Wilt u dit optreden niet missen kom dan samen met vrienden of buren (die net als u tot de oudere inwoners van Zweeloo en omstreken behoren) op 17 april naar Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup.

Bewoners van de Korenhof kunnen zich opgeven in de Korenhof zelf.

Graag ontvangen we een telefoontje van diegenen die niet in de Korenhof wonen, maar wel graag het concert willen bezoeken. U kunt uw aanwezigheid telefonisch doorgeven vóór 10 april a.s. bij Hanna Meijer, tel. nr. 0591 371471.

Wij kijken er naar uit u op 17 april een fijne avond te mogen bezorgen en hopen u te mogen begroeten op 17 april bij HCR Hegen in Wezup.  

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’

In 2020/2021 viert Theater Hofpoort (Coevorden) haar 10e seizoen. N.a.v. dit jubileum organiseert Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’. De tentoonstelling is een ode aan Cultureel Coevorden. De ...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Première Ede Staal Anders

Muziek Ede Staal in mix van orgelimprovisatie, zang en tekst. Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld is erin geslaagd de muziek van Ede Staal naar Emmen te halen en wel op Zondag 25 ...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Helling...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto