Artikel
Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd weer diverse voorstellingen op het programma staan o.a.:

Pedaalridders – Over bergen en kasseien.

Bergkoning Steven Rooks was de eerste Nederlander die de bolletjestrui naar Parijs bracht in de Tour van 1988.

Henk Lubberding staat bij velen op het netvlies als de hardwerkende meesterknecht die kilometers lang op kop reed. Evert ten Napel zal dankzij zijn ongedwongen manier van interviewen de mooiste wielerverhalen uit hun mond laten klinken.


Zaterdag 12 april 2019. Aanvang 20.15 uur Toegangskaart € 19,50 inclusief consumptie

 

Tim Knol – Kasteelsessie
Tim speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Noorderslag, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Hij groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Foto Paul Bergen

Tim laat tijdens de laatste Kasteelsessie van dit seizoen werk horen van zijn vierde album ‘Cut the Wire’, dat begin 2018 is verschenen. “Een prachtige plaat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen”, aldus OOR. Daarnaast speelt hij een aantal mooie covers waarover hij ook prachtige verhalen vertelt. Kortom: de ultieme zondagmiddag!
Zondag 14 april 2019 Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50

Kaarten
Toegangskaarten voor de voorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theaterkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto