Artikel
Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd weer diverse voorstellingen op het programma staan o.a.:

Pedaalridders – Over bergen en kasseien.

Bergkoning Steven Rooks was de eerste Nederlander die de bolletjestrui naar Parijs bracht in de Tour van 1988.

Henk Lubberding staat bij velen op het netvlies als de hardwerkende meesterknecht die kilometers lang op kop reed. Evert ten Napel zal dankzij zijn ongedwongen manier van interviewen de mooiste wielerverhalen uit hun mond laten klinken.


Zaterdag 12 april 2019. Aanvang 20.15 uur Toegangskaart € 19,50 inclusief consumptie

 

Tim Knol – Kasteelsessie
Tim speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Noorderslag, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Hij groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Foto Paul Bergen

Tim laat tijdens de laatste Kasteelsessie van dit seizoen werk horen van zijn vierde album ‘Cut the Wire’, dat begin 2018 is verschenen. “Een prachtige plaat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen”, aldus OOR. Daarnaast speelt hij een aantal mooie covers waarover hij ook prachtige verhalen vertelt. Kortom: de ultieme zondagmiddag!
Zondag 14 april 2019 Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50

Kaarten
Toegangskaarten voor de voorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theaterkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’

In 2020/2021 viert Theater Hofpoort (Coevorden) haar 10e seizoen. N.a.v. dit jubileum organiseert Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’. De tentoonstelling is een ode aan Cultureel Coevorden. De ...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Première Ede Staal Anders

Muziek Ede Staal in mix van orgelimprovisatie, zang en tekst. Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld is erin geslaagd de muziek van Ede Staal naar Emmen te halen en wel op Zondag 25 ...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Helling...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto