.

.

 

.

Inloop ‘Over de drempel’ tegen eenzaamheid in Aalden en omstreken

Eenzaamheid is een gevoel dat veel mensen, van jong tot oud, herkennen. Hoe fijn zou het zijn om weer nieuwe mensen te ontmoeten? Dat u uw hobby kunt blijven uitoefenen? Of dat u een maatje heeft om mee te wandelen of om mee te biljarten?

Woonwijkcentrum De Korenhof in Aalden, onderdeel van Treant Zorggroep, biedt jong en oud hulp en ondersteuning bij het doorbreken van eenzaamheid. Elke eerste en derde dinsdagmiddag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij inloop ‘Over de drempel’ in het restaurant van De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden. Het eerste inloopmoment is op 18 juni, de derde dinsdag van deze maand.

Activiteitenbegeleider Hilda Kiers biedt een luisterend oor, brengt in kaart welke mogelijkheden er voor u zijn om weer onder de mensen te komen en gaat na wat u nodig heeft om activiteiten te ondernemen. U komt in contact met mensen die dezelfde activiteiten missen of die u een steuntje in de rug kunnen geven. Het inloopmoment is gratis en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Geplaatst d.d. 12 juni 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel