Artikel
Drentse Golfclub De Gelpenberg trots op ‘19e hole’

Met het symbolisch plaatsen van de vlag op ‘19e hole’ heeft wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden vanmiddag het volledig gerenoveerde clubhuis van DGC De Gelpenberg in Aalden geopend. Brink deed dit samen met Marcel Kocks, voorzitter van de golfclub.

Bij De Gelpenberg bestaat de golfbaan uit 18 holes, maar het is voor de golfers altijd goed uitrusten en nagenieten op hole 19: het clubhuis. Dat clubhuis is de afgelopen maanden drastisch onderhanden genomen. Alleen de spreekwoordelijke muren zijn blijven staan en verder is alles opgefrist en nieuw ingericht.

50-jarig bestaan
DGC De Gelpenberg viert in 2020 het 50-jarig bestaan en in de aanloop daarnaar toe worden het clubhuis, het parkeerterrein en de aanrijroute gerenoveerd en gewijzigd. Daarnaast zullen ook een aantal zaken rondom de golfbaan worden vernieuwd en aangepast waarbij de focus ligt op (duurzaam) beregenen.

Op Tweede Paasdag werd de eerste mijlpaal bereikt: onder grote belangstelling van genodigden en leden vond de opening van het vernieuwde clubhuis plaats. ‘Het clubhuis is helemaal klaar voor de toekomst en maakt duidelijk dat een bezoek aan het golfcomplex in Aalden veel meer is dan zo maar een rondje golf’, aldus het clubbestuur.

Bron: Coevorder Courant

Bijschrift foto: Het clubhuis van DGC De Gelpenberg werd de afgelopen periode flink onder handen genomen. Op de '19e hole' is het voor de golfers goed toeven. (Foto: DGC De Gelpenberg)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 april 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Nieuwe voorzitter Anita Klingenberg is trots op vv Sweel

Sweel krijgt met de aanstelling van Anita Klingenberg als voorzitter een volledig vrouwelijk dagelijks bestuur, met naast Klingenberg bestuurslid facilitaire zaken Hester Pronk, penningmeester Geesje Meijerink en secretaris Angela Berkhof....

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Zwemseizoen 2020 alweer voorbij!

Het zit er weer op, het zwemseizoen 2020 is alweer voorbij! Een seizoen dat vanwege de COVID-19 de boeken in gaat als één van de meest bijzondere seizoenen ooit. Na goe...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Corona-teststraat in Zwembad Zweeloo

Baantjeszwemmen in stijl afgesloten. Het zwemseizoen verliep, door de corona, anders dan verwacht en gewenst. Geen Fair Leef. Aanvankelijk bad gesloten. Uiteindelijk maatregelen. En toen kon het gelukkig weer: het zwemwat...

dinsdag, 8 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto