.

.

 

.

Leerlingen o.b.s. De Anwende genieten van Eindejaarsfeest

Afgelopen vrijdag vierde o.b.s. De Anwende onder fraaie weersomstandigheden het Eindejaarsfeest. De leerlingen zaten dit keer niet in de schoolbanken, maar konden zich volop uitleven met een uitdagend spelcircuit. Het circuit bestond uit twee workshops met dans en circus, spelletjes en creatieve opdrachten. De leerlingen werden heerlijk uitgedaagd en genoten met volle teugen. 
In de middaguren konden de leerlingen – met ruim honderdtwintig gasten – genieten van een smaakvol pannenkoekenfestijn.
Het was een zeer geslaagde dag; met dank aan de inzet van ruim dertig pannenkoekenbakkers en de medewerking van vele ouders die bij de organisatie en uitvoering van het programma betrokken waren Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 juli 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel