.

.

 

.

“Het is wel goed kommen…!”

Afgelopen week kreeg ik logischerwijs van een aantal mensen de vraag: “En wat vond je er nou van….?” Welnu: Zuidenveld was prachtig. Een groot compliment voor de organisatie van alle activiteiten. Van overkoepelend tot straatbestuur. Het klopte gewoon allemaal.

Wat viel mij nu het meeste op?
Allereest toch wel de straatversieringen. Wat een creativiteit en hoeveelheden! Dat de lichtroute echt duizenden auto’s en fietsers op pad bracht, van woensdag- tot ook nog zondagavond, wilde ik eerst niet geloven….maar het was wel zo!

Dan natuurlijk de wagens; pas zondag heb ik die goed kunnen bekijken op het evenemententerrein en dan zie je pas echt hoe knap een en ander in elkaar zit.

En de bogen? Geweldig, ook qua omvang natuurlijk de straatmuzikant in Zweeloo. Maar ook de andere bogen vond ik prachtig bedacht en gemaakt.

Maar toch; ….het meest genoten heb ik van vijf avonden gezellig met buurtgenoten (na)praten in onze partytent. Veel mensen hebben elkaar beter leren kennen. En wedden dat er volgend jaar weer een buurtbarbecue komt. Tot over 7 of 8 jaar…?

Hans Terbach

Foto: Ina Brinks

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 juli 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel