.

.

 

.

‘Opa Ziedspan’ nog twee keer in actie

‘Opa Ziedspan’ komt dit seizoen nog twee keer in actie. Op zaterdag 24 en zaterdag 31 augustus a.s. staan de acteurs van het Openluchtspel Zweeloo weer op de bühne van het theater aan de Aelder Hooghe in Aalden.

De eerste twee voorstellingen van Opa Ziedspan op 20 en 21 juli j.l. leverden al een daverend applaus op voor het  plaatselijk acteergezelschap.

 

'Opa Ziedspan' is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Bernd Gombold en bewerkt en in het Drents overgezet door Ben ten Velde. Het staat garant voor een avond genieten en lachen om een hilarisch toneelstuk op een prachtige locatie. ‘Lekker genieten van het spel van het plaatselijk amateurgezelschap, die met hart en ziel hun rol vertolken’, aldus het stichtingsbestuur van het Openluchtspel Zweeloo.

De beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater (achter de Korenhof) of te reserveren via de website www.openluchtspelzweeloo.nl.

Voor de voorstellingen gelden de volgende entreeprijzen: Volwassenen betalen € 7,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene): € 3,00 p.p.  Voor informatie kunt u bellen met 06 – 21 97 82 50

Maar er is meer
Op vrijdag 13 september a.s. ook in het Openluchttheater: ‘EEN EN ANDER’

‘Een en ander’ is het Achterhoekse duo Erik Knoef en Anita Oldenhave. Ze brengen een humorvolle ‘muzikale verrassing’ met sketches, conferences en liedjes. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, mondharmonica, klarinet, fluit en accordeon. Aanvang: 20.00 uur.

Voor combikaarten van Opa Ziedspan en ‘Een en Ander’ gelden de volgende prijzen: Volwassenen betalen € 12,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene): € 5,00 p.p

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 augustus 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel