Artikel
Jaap en Jorn Scholing winnen 13e editie Beach-toernooi
Jaap en Jorn Scholing hebben zaterdagavond bij de mannen de 13e editie van het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Op de derde plaats eindigden Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers.

Damesfinale prooi voor Leonie en Robin. Bij de dames ging de beker na een spannende finale naar Leonie Katerberg en Robin Schonewille. Zij versloegen Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts. De derde plaats ging naar de zussen Janneke en Willemien Vugteveen.

De bedreven beachvoetvolleyballers Jaap en Jorn Scholing uit Meppen waren zaterdagavond uitstekend op dreef. In de finale was het duo te sterk voor Twan Jalving en Jari Hooijer. Het brons was voor het duo Jan Roelof Jansen en Wilfred Kuipers. (Foto: Gerda Looije)

Leonie Katerberg en Robin Schonewille beklommen bij de dames de hoogste trede van het erepodium. Geflankeerd door het duo Jessica Hilbrands en Maaike Lubberts, dat als tweede eindigde. De zussen Janneke en Willemien Vugteveen legden beslag op de derde plaats.  (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 juni 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Elsemieke Vlas wil met HVZ/Vivendi hogerop

“Saamhorigheid en overwinningsdrang zijn onze geheime wapens”. De handbalsters van HVZ/Vivendi zijn aan een ijzersterk seizoen bezig. De ploeg van Elsemieke Vlas rijgt het ene succes aan het andere in de eers...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder

Richard Prakken en Trimclub Zweeloo genomineerd voor Sportverkiezingen 2019

Richard Prakken en Trimclub Zweeloo zijn genomineerd voor de sportverkiezingen in de gemeente Coevorden. De 21-jarige Prakken is genomineerd in de categorie sportman/sportvrouw en de Trimclub Zweeloo prijkt op het lijstje...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

De Gelpenberg viert 50-jarig jubileum met groot internationaal toernooi

“De keuze voor de Gelpenberg is een erkenning van de topkwaliteit en past bij onze ambitie”. Golfclub De Gelpenberg is komende zomer de trotse gastheer van de Pro Golf Tour (PGT).&...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto