.

.

 

.

Openluchtspel Zweeloo neemt voorschot op Open Monumentendagen

De Open Monumentendagen (op zaterdag 14 en zondag 15 september a.s.) staan weer voor de deur. Het landelijke thema dit jaar, is Plekken van Plezier. Op vrijdagavond 13 september aanstaande is het mooie Openluchttheater in Aalden zo’n Plek van Plezier. Deze avond treedt hier het Achterhoekse duo ‘Een en Ander’ op.

Het cabaret duo bestaat uit Erik Knoef en Anita Oldenhave. Ze staan samen en apart al vele jaren op de bühne. Ze hebben een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. 

Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes. En ze begeleiden zichzelf op diverse muziekinstrumenten, zoals gitaar, mondharmonica, klarinet en trompet. Ze zingen liedjes in het Nederlands en in het dialect.

Wanneer: vrijdagavond 13 september 2019

Aanvang: 20.00 uur

Waar: Openluchttheater Aalden (achter De Korenhof)

Entree: volwassenen € 7,50 p.p. | kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) € 3,00

Kaarten zijn te reserveren via onze website: www.openluchtspelzweeloo.nl

Of – vanaf 19.00 uur – aan de kassa van het theater.

Voor meer informatie zie onze website (www.openluchtspelzweeloo.nl)

Of via telefoonnummer: 06 2197 8250

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel