Artikel
Oldtimerdag Coevorden

In het kader van de zomeractiviteiten staat in Coevorden voor zaterdag 20 juli 2019 de jaarlijkse Oldtimerdag op de agenda. Vanuit heel Nederland en Duitsland komen liefhebbers van historische voertuigen naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen.

Vanaf 08.00 uur worden de eerste deelnemers in het centrum van Coevorden verwacht.

De deelnemers komen met o.a. auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren, scooters en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn.

In de loop van de dag zal een aantal deelnemers beginnen aan een toertocht door de regio. Er wordt gestart in groepen zodat er in het centrum nog voldoende te bewonderen valt voor de bezoekers.

Veel deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld.

Vorig jaar waren er circa 250 deelnemers aanwezig in Coevorden en de verwachting is dat dit jaar eenzelfde aantal deelnemers aanwezig zal zijn.

Indien men nog mee wil doen met de Oldtimerdag kan er nog tot en met donderdag 18 juli aanstaande worden aangemeld via www.stadcoevorden.nl/oldtimerdag of telefonisch via 06-22495838 ( van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur ).

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto