.

.

 

.

Willem Tell Dorpentoernooi 2019

Dit jaar organiseert s.v. Willem Tell opnieuw het DORPEN-TOERNOOI. Een evenement waarbij de dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo de strijd aanbinden om uit te maken welk dorp over het beste schuttersteam beschikt. Dit TOERNOOI zal gehouden worden op: Vrijdag 4 oktober a.s. vanaf 19.00 uur.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid voor elk team om vooraf te oefenen: de OEFEN-AVOND is op: Dinsdag 1 oktober a.s. vanaf 19.00 uur.

Elk dorp levert een team van 6 schutters. Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit sportieve en gezellige evenement en wil je de sensatie van de schietsport eens beleven geeft je dan snel op bij de volgende coaches:

Aalden:                       Remco van der Spoel             06 20 70 14 25

Zweeloo:                     Joop Timmer                          06 53 75 22 21

Meppen:                     Arnold Nijenbanning              06 41 18 85 10

Wezup:                       Martin Schneider                   06 15 44 24 70

Benneveld:                 Edwin Smidt                           06 25 56 36 23

Wezuperbrug:            Bert v.d. Bles                          06 40 28 25 40

 

Dit alles vindt plaats in ons clubgebouw aan de Aelder Hooghe 9 in Aalden.

Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, dus heb je interesse in de schietsport en/of een gezellige avond: van harte welkom!

Voor meer informatie over s.v Willem Tell, kijk op www.willemtellaalden.nl

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 september 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel