Artikel
“Het is wel goed kommen…!”

Afgelopen week kreeg ik logischerwijs van een aantal mensen de vraag: “En wat vond je er nou van….?” Welnu: Zuidenveld was prachtig. Een groot compliment voor de organisatie van alle activiteiten. Van overkoepelend tot straatbestuur. Het klopte gewoon allemaal.

Wat viel mij nu het meeste op?
Allereest toch wel de straatversieringen. Wat een creativiteit en hoeveelheden! Dat de lichtroute echt duizenden auto’s en fietsers op pad bracht, van woensdag- tot ook nog zondagavond, wilde ik eerst niet geloven….maar het was wel zo!

Dan natuurlijk de wagens; pas zondag heb ik die goed kunnen bekijken op het evenemententerrein en dan zie je pas echt hoe knap een en ander in elkaar zit.

En de bogen? Geweldig, ook qua omvang natuurlijk de straatmuzikant in Zweeloo. Maar ook de andere bogen vond ik prachtig bedacht en gemaakt.

Maar toch; ….het meest genoten heb ik van vijf avonden gezellig met buurtgenoten (na)praten in onze partytent. Veel mensen hebben elkaar beter leren kennen. En wedden dat er volgend jaar weer een buurtbarbecue komt. Tot over 7 of 8 jaar…?

Hans Terbach

Foto: Ina Brinks

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 juli 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Van ver naar Zweeloo: Martine en Gertjan Ponstein

Van Mokum naar Sweel: Martine en Gertjan Ponstein. Heimwee naar het Westen hebben ze beiden niet.  “Als je voorbij Hilversum bent ruik je de kerosinelucht van Schiphol al,” zegt Gertjan Pon...

zaterdag, 28 maart 2020

Lees verder

Berichtgeving Dorpsbelangen Aalden over stemmen dorpsbudget

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft Dorpsbelangen Aalden  besloten om het op papier stemmen op aanvragen uit het dorpsbudget - dat gepland stond op 4 april a.s. bij...

zaterdag, 28 maart 2020

Lees verder

Coronacrisis zet ook streep door paasvuren

Jeugdsoos Zweeloo schuift plannen voor groots paasvuur noodgedwongen een jaar op. Om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, gaan de paasvuren in Drenthe dit jaar niet door. Dat heeft het Reg...

zaterdag, 28 maart 2020

Lees verder
Willekeurige foto