Artikel
“Het is wel goed kommen…!”

Afgelopen week kreeg ik logischerwijs van een aantal mensen de vraag: “En wat vond je er nou van….?” Welnu: Zuidenveld was prachtig. Een groot compliment voor de organisatie van alle activiteiten. Van overkoepelend tot straatbestuur. Het klopte gewoon allemaal.

Wat viel mij nu het meeste op?
Allereest toch wel de straatversieringen. Wat een creativiteit en hoeveelheden! Dat de lichtroute echt duizenden auto’s en fietsers op pad bracht, van woensdag- tot ook nog zondagavond, wilde ik eerst niet geloven….maar het was wel zo!

Dan natuurlijk de wagens; pas zondag heb ik die goed kunnen bekijken op het evenemententerrein en dan zie je pas echt hoe knap een en ander in elkaar zit.

En de bogen? Geweldig, ook qua omvang natuurlijk de straatmuzikant in Zweeloo. Maar ook de andere bogen vond ik prachtig bedacht en gemaakt.

Maar toch; ….het meest genoten heb ik van vijf avonden gezellig met buurtgenoten (na)praten in onze partytent. Veel mensen hebben elkaar beter leren kennen. En wedden dat er volgend jaar weer een buurtbarbecue komt. Tot over 7 of 8 jaar…?

Hans Terbach

Foto: Ina Brinks

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 juli 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende ...

dinsdag, 11 februari 2020

Lees verder

Nieuws van werkgroep Ecologisch Bermbeheer

In Meppen veertig nestkastjes geplaatst in de strijd tegen eikenprocessierups. Vorig weekend heeft de werkgroep Ecologisch Bermbeheer in Meppen veertig nestkastjes in de bebouwde kom aan eikenbomen opgehangen. Dit als onderde...

dinsdag, 11 februari 2020

Lees verder

Vrouwen van Nu huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu is vorige week maandag stilgestaan bij het zestig-, vijftig- en veertigjarig jubileum van acht trouwe leden....

dinsdag, 11 februari 2020

Lees verder
Willekeurige foto