Artikel
Henk-Jan Tangenberg werkt aan nieuwe single
‘Ik ga voor enorme feestklapper met groot meezing gehalte’. Henk-Jan Tangenberg gaat de studio weer in om zijn derde single op te nemen. De 27-jarige feestzanger uit Aalden gaat wederom met Martin Sterken in zee, waar ook zijn eerste twee singles werden opgenomen.

Henk-Jan begon met zingen toen hij op de lagere school met de microfoon in aanraking kwam. Tijdens de, bij de meesten de beruchte bonte Avond liet Henk-Jan van zich horen. Voor die tijd waren het playbackshows op de camping en in het dorp.

De smaak om er meer mee te doen was geboren, maar eerst school afmaken, maar toch al wat kleine optredens doen. Op zijn 17e werden de eerste stappen gemaakt richting de muziekwereld door op te treden tijdens feestjes en partijen, op grote en kleine podia.

Boven verwachting
In 2018 werd de eerste single opgenomen. Met de zenuwen tot in het uiterste van de kleine teen kwam "Tijd voor gezelligheid" tot stand. Een nummer die het boven verwachting veel succes had en bij alle radiostations volop gedraaid wordt. In februari 2019 kwam zijn tweede single "Kalispera" uit. Ook deze bracht veel positieve reacties en veel air-play en wordt zelfs in restaurants op het eiland Kos gedraaid. Dit nummer is dan ook een ode aan dit favoriete vakantie-eiland. Henk-Jan is elk jaar op dit eiland te vinden in de vakantie.

Studio ingedoken
Nu is Henk-Jan op het punt dat voor hem stil zitten geen optie is, dus wordt er weer de studio ingedoken. Waarom Henk-Jan weer kiest voor Martin Sterken is vanwege de fijne samenwerking met Martin.  Henk-Jan zegt: "Het is altijd een warm thuiskomen in de studio. Vanaf het ontvangen van de demo tot aan het luisteren naar het eindresultaat. Martin begrijpt ook direct wat ik wil, als ik aangeef welke kant het op moet gaan." De volgende single gaat terug naar de stijl van 'Tijd voor gezelligheid'. 'Ik ga weer voor een enorme feestklapper met een groot meezing gehalte waarmee ik de feesttenten en de kroegen weer mee op de kop kan zetten', onthult Henk-Jan.

Wanneer de single uitkomt laat Henk-Jan nog even in het midden en adviseert iedereen de sociale media in de gaten te houden en natuurlijk OEK !

Feestzanger Henk-Jan Tangenberg werkt ook met zijn derde single nauw samen met Martin Sterken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 augustus 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Wisseling van de wacht bij Woongroep Zweeloo

‘We bieden een beschermde woonplek voor iedereen met een zorgvraag’. Na bijna veertien jaar Zorgboerderij ‘t Haantje en ruim vijf jaar Woongroep Zweeloo vonden de oprichters, Rick en Mickey Stern, het...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Straat van de maand: de Hoofdstraat in Zweeloo

Een straat waarin plezierig wonen én ondernemen hand in hand gaat! Was deze straat een jaar of tien geleden onder de loep gelegd, dan was dit waarschijnlijk een heel ander ver...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Oogstfeest in Meppen

Zaterdag 21 september en zondag 22 september wordt in Meppen voor het derde jaar op rij het Oogstfeest Meppen georganiseerd. Een groep inwoners van Meppen zet zich met veel enthousiasme in om van dit open...

dinsdag, 3 september 2019

Lees verder
Willekeurige foto