.

.

 

.

Gees in Wintersfeer

Op 29 en 30 november 2019 vindt in Gees weer het evenement “Gees in Wintersfeer” plaats. Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp. De gehele route is sfeervol verlicht en overal langs de route is er muziek te horen en maakt de wandeling door ons prachtige dorp, dat ons decor is, tot een bijzondere wandeling, die u vast niet wil missen.

De route leidt u langs authentieke boerderijen, waarvan velen de baanderdeuren van hun schuur of delen open stellen voor u als bezoeker en waarin allerlei activiteiten(zowel binnen als buiten) op het gebied van kunst, cultuur, muziek (Live) en natuur georganiseerd worden. Er zijn er allerlei proeverijen, demonstraties, verkoop van allerlei producten en winterse lekkernijen en laten hobbyisten hun hobby’s zien.  Ook de plaatselijke ondernemers doen op verrassende wijze mee en bieden aan: woondecoraties, meubels, woontrends, antiek, brocante, Engelse kerstshow, kleding, kunst, sieraden en andere accessoires om uw huis verder sfeervol in te richten voor de koude en donkere dagen die gaan komen. Ook kunt u inspiratie op  doen voor de feestdagen in december e.d.  Ook het oude dorpscafé is beide dagen geopend en een bezoekje waard. Langs de gehele route komt u heerlijk winterse lekkernijen tegen zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over de inwendige mens. De heerlijke geuren komen u tegemoet. Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer.  Er worden huifkarren ingezet om bezoekers te vervoeren naar de diverse activiteiten. Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn gehandicaptenplaatsen aanwezig. De verkeersregelaars wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen.

Programmaboekje met plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de ingangen van het dorp en bij de plaatselijke ondernemers
“Gees in wintersfeer” is op beide dagen te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur.
 Voor verdere informatie en het uitgebreide programma, zie de website www.geesinwintersfeer.nl en onze pagina op facebook.
U bent op beide dagen van harte welkom.

Geplaatst 22 oktober 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel