Artikel
Kleintje Sweelpop: Feest voor basisschoolleerlingen

Kaarten in de voorverkoop bij Coop Weggen.Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat snappen ze bij Sweelpop! Komende vrijdag is het popfestival - dankzij een speciale editie Kleintje Sweelpop - ook toegankelijk voor leerlingen van de basisscholen. 

 

Het stichtingsbestuur van Sweelpop werkt gestaag door aan de versteviging van de basis van het gezelligste popfestival van Drenthe. Mede in dat kader wordt komende vrijdag ‘de rode loper’ uitgelegd voor de basisschoolleerlingen van 7 jaar en ouder. De jeugdige popliefhebbers kunnen tegen een gereduceerd tarief van 5 euro genieten van het popfestival op ‘t Alterbarg. De begeleiding van de kinderen is in professionele handen van medewerkers van LOL Kinderopvang.

Unieke ervaring
Voorzitter Mark Nijenbanning van Sweelpop is blij dat de jongste jeugd op deze wijze kan kennismaken met Sweelpop. ‘Een popfestival is voor de kinderen uiteraard een complete ervaring en een heel gezellig feestje. Dat willen we de jongste jeugd zeker niet onthouden.’ De beleving van een festival als Sweelpop is volgens Mark minstens zo belangrijk als de line-up, maar de kinderen zullen vrijdagavond wel een unieke ervaring beleven. ‘Ze staan namelijk - op een veilig afgebakend deel van het terrein - vlak voor het podium oog in oog met de Brabantse feestband SNOLLEBOLLEKES. Eén van de absolute topact tijdens Sweelpop 2019’, verklapt Mark alvast de surprise.

Begeleiding LOL Kinderopvang
De kinderen komen vrijdagavond om 20.15 uur samen bij camping De Knieplanden en gaan vanaf hier onder begeleiding van medewerkers van LOL Kinderopvang naar het festivalterrein.

Kaarten voor Kleintje Sweelpop zijn verkrijgbaar voor 5 euro bij supermarkt Coop Weggen in Aalden. Belangrijk om te weten: zonder kaartje is er geen toegang tot het festivalterrein. Ouders mogen niet  samen met de kinderen het terrein op. Om 21.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald bij De Knieplanden. Voor meer info kijk op de vernieuwde website www.sweelpop.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dankzij de samenwerking tussen LOL Kinderopvang en Stichting Sweelpop kunnen de kinderen van de basisscholen vrijdagavond op ’t Alterbarg volop genieten van Kleintje Sweelpop.(Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 augustus 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Open Monumentendagen

OPEN MONUMENTENDAGEN op ZATERDAG 14 en ZONDAG 15 SEPTEMBER 2019. ‘Plekken van Plezier’ is het landelijke thema en Het Frensenhoes sluit hier graag bij aan. We hebben o.a. oude (kinder-) spelletjes en ...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Openluchtspel Zweeloo neemt voorschot op Open Monumentendagen

De Open Monumentendagen (op zaterdag 14 en zondag 15 september a.s.) staan weer voor de deur. Het landelijke thema dit jaar, is Plekken van Plezier. Op vrijdagavond 13 september aanstaande is het ...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Sweel Cultureel opent het nieuwe seizoen 2019 – 2020 met het Koper ensemble Rubato

Op zondag 15 september in kerk van Zweeloo. Dit ensemble werd al in 2002  in Oosterhesselen opgericht en geeft sindsdien jaarlijks diverse optredens. Het ensemble bestaat uit zes muzikanten en sta...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder
Willekeurige foto