Artikel
Nog even geduld… Sweelpop 2019!

Sterke line-up staat garant voor een succesvolle 38e editie. Nog maar één week te gaan en dan barst de 38e editie van Sweelpop los op t’ Alterbarg in Zweeloo.

Het gezelligste festival van Drenthe wacht op vrijdag 23 augustus optredens van Isa Zwart, Queen Forever, Proost!, het foute uur van Qmusic en de Snollebollekes.

Isa Zwart zal om 19:00 uur aftrappen, deze jonge singer-songwriter uit Emmen timmert al een tijdje goed aan de weg en zal 23 augustus haar muziek ten gehore brengen. Daarna zal het publiek van links naar rechts en weer terug springen tijdens het feestelijke optreden van de Snollebollekes. Waarna de band Queen Forever het publiek doen schokken met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rotsformatie Queen! En wanner alle keeltjes gesmeerd zijn is het tijd om mee te zingen met alle foute hits tijdens het Foute uur van Qmusic! Tussen de optredens door is Proost! de verbindende band op het tweede podium, zij zullen zorgen voor een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen.

Met goede weersverwachtingen, een sfeervol terrein en feestelijke optredens staat het bestuur van Sweelpop niks meer in de weg om een fantastische avond te bieden.

Koop snel een kaart via de vernieuwde website www.sweelpop.nl of bij de voorverkooppunten. En check onze facebook voor leuke winacties en het laatste nieuws rondom het gezelligste festival van Drenthe.

Geplaatst d.d. 20 augustus 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Open Monumentendagen

OPEN MONUMENTENDAGEN op ZATERDAG 14 en ZONDAG 15 SEPTEMBER 2019. ‘Plekken van Plezier’ is het landelijke thema en Het Frensenhoes sluit hier graag bij aan. We hebben o.a. oude (kinder-) spelletjes en ...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Openluchtspel Zweeloo neemt voorschot op Open Monumentendagen

De Open Monumentendagen (op zaterdag 14 en zondag 15 september a.s.) staan weer voor de deur. Het landelijke thema dit jaar, is Plekken van Plezier. Op vrijdagavond 13 september aanstaande is het ...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder

Sweel Cultureel opent het nieuwe seizoen 2019 – 2020 met het Koper ensemble Rubato

Op zondag 15 september in kerk van Zweeloo. Dit ensemble werd al in 2002  in Oosterhesselen opgericht en geeft sindsdien jaarlijks diverse optredens. Het ensemble bestaat uit zes muzikanten en sta...

donderdag, 12 september 2019

Lees verder
Willekeurige foto