.

.

 

.

Open Huis Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe

Komt u ook even ‘buurten’? Op vrijdag 1 november a.s. organiseert het Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe tussen 14.00 uur en 17.00 uur een open huis.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te zien hoe de verschillende disciplines binnen het centrum aan de Marktstraat 2c in Zweeloo samenwerken. De logopedist, ergotherapeuten en (kinder-)fysiotherapeuten zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. De medewerkers willen kijken hoe ze samen met de bevolking de paramedische zorg in de toekomst verder vorm kunnen gaan geven. Om dit doel te bereiken wil het Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe met alle betrokkenen graag nauw samenwerken.

Ook zullen tijdens het open huis verschillende hulpmiddelen gedemonstreerd worden en beschikbaar zijn om uit te proberen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen voor cliënten en mantelzorgers worden tijden het Open Huis getoond, met onder andere: tilliften, draaibare bedden, elektrisch verstelbare douche-toiletstoelen (voor kinderen en volwassenen), driewiel(-lig) fietsen en scootmobielen. Hulpmiddelen gericht op eten, drinken, zelfverzorging en een nieuwe methode én materialen om te leren schrijven (de Schrijfvriend) zullen worden gedemonstreerd.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 oktober 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel