Artikel
Uniek kijkje in zorgboerderijen

Open dag bij zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte én Zweeloo. Bent u op zoek naar een leuke dagbestedings-/woonplek of wilt u heel graag een keer met een koe knuffelen? Dan is dit uw kans!

Zaterdag 28 september a.s. houdt zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte en Zweeloo een OPEN DAG voor belangstellenden. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. Wij staan dan voor u klaar, samen met onze hulpboeren (leeftijd vanaf 18 jaar), om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding in Orvelte en Zweeloo. Daarbij is onze locatie in Wezup, biologische melkveehouderij, kaasmakerij en paardenfokkerij, een deel van de dagbesteding, niet meer weg te denken uit het geheel. Onze hulpboeren verzorgen de dieren, stallen, tuinen en ook een deel van het groen in het dorp Orvelte.  

Daarnaast bieden wij het concept “wonen” aan, zowel in Orvelte als in Zweeloo. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken. En alle dieren natuurlijk ook.

Verder is er van alles te doen op de boerderij:

- rondleiding op de zorgboerderij in Orvelte / Zweeloo

- rondleiding op de boerderij in Wezup (voor geïnteresseerden)

- gewicht raden van de kaas

- koe/kalfje knuffelen

- pony, schaap, varkens, konijnen en kippen knuffelen

- kaastafel en informatiestand

- bezichtiging appartement beschermd wonen

Iedereen is van harte welkom, ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van de boerderij. Volg vanaf P1 de route naar de Flintenweg 2 (plattegrond bij Stokertje).

Wij zien u graag op onze zorgboerderij:

De Flintenhoeve, Flintenweg 2, 9441 PC Orvelte of Hoofdstraat 14 in Zweeloo

Tel: 0593-322235/06-15693272  * e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. * website: www.deflintenhoeve.nl

Locatie Orvelte

Locatie Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 augustus 2019

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2019/20

Wederom heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dor...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

Marcel Zantingh gastspreker Historische Vereniging Zweeloo (HVZ)

Tijdens Algemene Ledenvergadering geeft schrijver inkijkje in “Zweeloo, een Drentse gemeente in oorlogstijd”. “Zweeloo, een Drentse gemeente in oorlogstijd”, zo luidt de ondertitel van het boek “Wel gebogen, maar niet gebroke...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

Harm van Dalfzen (82) heeft fascinerende en onverwoestbare band met Genemuiden

Voetbalveteraan uit Aalden heeft rijk voetballeven achter de rug. Als voetballer moest Harm van Dalfzen altijd naar zijn lichaam luisteren, maar nu hij de tachtig is gepasseerd gaat dat steeds zwaarde...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto