Artikel
Uniek kijkje in zorgboerderijen

Open dag bij zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte én Zweeloo. Bent u op zoek naar een leuke dagbestedings-/woonplek of wilt u heel graag een keer met een koe knuffelen? Dan is dit uw kans!

Zaterdag 28 september a.s. houdt zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte en Zweeloo een OPEN DAG voor belangstellenden. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. Wij staan dan voor u klaar, samen met onze hulpboeren (leeftijd vanaf 18 jaar), om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding in Orvelte en Zweeloo. Daarbij is onze locatie in Wezup, biologische melkveehouderij, kaasmakerij en paardenfokkerij, een deel van de dagbesteding, niet meer weg te denken uit het geheel. Onze hulpboeren verzorgen de dieren, stallen, tuinen en ook een deel van het groen in het dorp Orvelte.  

Daarnaast bieden wij het concept “wonen” aan, zowel in Orvelte als in Zweeloo. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken. En alle dieren natuurlijk ook.

Verder is er van alles te doen op de boerderij:

- rondleiding op de zorgboerderij in Orvelte / Zweeloo

- rondleiding op de boerderij in Wezup (voor geïnteresseerden)

- gewicht raden van de kaas

- koe/kalfje knuffelen

- pony, schaap, varkens, konijnen en kippen knuffelen

- kaastafel en informatiestand

- bezichtiging appartement beschermd wonen

Iedereen is van harte welkom, ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van de boerderij. Volg vanaf P1 de route naar de Flintenweg 2 (plattegrond bij Stokertje).

Wij zien u graag op onze zorgboerderij:

De Flintenhoeve, Flintenweg 2, 9441 PC Orvelte of Hoofdstraat 14 in Zweeloo

Tel: 0593-322235/06-15693272  * e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. * website: www.deflintenhoeve.nl

Locatie Orvelte

Locatie Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 augustus 2019

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto