Artikel
Opheffingsverkoop bij Inside wonen en meer . . . in Wezup

Woonwinkel Inside wonen en meer, gevestigd aan de Wezuperstraat in Wezup, houdt er per 1 november aanstaande mee op. "Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen", aldus eigenaresse Astrid Mink. Alles in de winkel wordt nu met 50% korting verkocht tijdens de opheffingsuitverkoop.

Inside wonen en meer . . . opende in december 2013 haar deuren in Wezup. Door tegenvallende omzet is besloten om de deuren binnenkort definitief te sluiten. "We zitten op een prachtige plek midden in het dorp, maar helaas blijft de omzet het laatste jaar ver onder de prognose", aldus Mink.

Opheffingsuitverkoop
Met ingang van 22 augustus is er opheffingsuitverkoop bij Inside wonen en meer. Alle producten in de winkel, zoals meubels, lampen, kasten, maar ook de dameskleding zullen met 50% korting worden verkocht.

Bedanken
"Wij willen alle klanten heel erg bedanken voor alle leuke contacten en gesprekken die we met elkaar hebben gehad in onze winkel. Wij kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en wij hopen dat onze klanten er ook zo over denken."

Bloembinderij
"Tot 1 november a.s. blijven wij gewoon bloemen en aanverwante artikelen verkopen. Ook voor bruidsbloemwerk, rouwarrangementen etc. kunt u nog gewoon bij ons terecht. U kunt uw bestelling telefonisch bestellen tijdens onze openingstijden via nummer 0591-229277, via WhatsApp op 06-11091384 of per emailbericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 augustus 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2019/20

Wederom heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dor...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

Marcel Zantingh gastspreker Historische Vereniging Zweeloo (HVZ)

Tijdens Algemene Ledenvergadering geeft schrijver inkijkje in “Zweeloo, een Drentse gemeente in oorlogstijd”. “Zweeloo, een Drentse gemeente in oorlogstijd”, zo luidt de ondertitel van het boek “Wel gebogen, maar niet gebroke...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

Harm van Dalfzen (82) heeft fascinerende en onverwoestbare band met Genemuiden

Voetbalveteraan uit Aalden heeft rijk voetballeven achter de rug. Als voetballer moest Harm van Dalfzen altijd naar zijn lichaam luisteren, maar nu hij de tachtig is gepasseerd gaat dat steeds zwaarde...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto