Artikel
Zwembad Zweeloo blikt zeer tevreden terug op seizoen 2019
17.127 bezoekers passeerden de kassa. Afgelopen zondag was het één en al gezelligheid tijdens de afsluiting van het zwemseizoen 2019. Zwembad Zweeloo had, in samenwerking met de Aelderzwemschool en Veilig Verkeer Nederland (VVN), voor een spectaculair programma gezorgd.

Iedereen kon gratis een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken of ondersteboven in de autogordels te hangen. Natuurlijk met het doel om te leren hoe te handelen in zo’n situatie. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten voor jong en oud. 

Vrijdagochtend was er al de traditionele afsluiting voor de ochtendzwemmers. Naast koffie met krentenstoet wordt deze ochtend steevast bezocht door een aantal bijzondere gasten. Dit jaar waren dat Heidi und Hedwig uit Tirol, die voor de nodige gezelligheid en hilariteit zorgden.

Het bestuur van Zwembad Zweeloo kijkt zeer tevreden terug op het zwemseizoen 2019 dat met 17.127 bezoekers ook qua bezoekersaantallen als een prima seizoen de boeken in kan.

‘Hierbij willen we alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Zonder hun inzet is het niet mogelijk ons mooie zwembad open te houden. Tot volgend seizoen!’, aldus een tevreden voorzitter Olfred Nijenbanning.

Iedereen kon afgelopen zondag een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken

.

De traditionele afsluiting van de ochtendzwemmers werd vrijdag feestelijk opgeluisterd door het duo Heidi und Hedwig uit Tirol.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

BBC2014 op werkbezoek bij de buitenzwembaden

De drie openluchtbaden in de gemeente Coevorden trekken gezamenlijk op in de verdere verduurzaming van de accommodaties. Nog deze maand presenteren de bestuursleden van de zwembaden in Zweeloo, Noord-Sleen en Zwi...

zondag, 10 november 2019

Lees verder

Jeugdfonds Sport en Cultuur Goede Doel Coop Weggen

Het tweede kwartaal van dit jaar was het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe het goede doel van Coop Weggen in Aalden. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe betaalt de contributie / het...

dinsdag, 22 oktober 2019

Lees verder

Desirée Meems: ‘Ik blijf bezeten van het handbalspelletje’

34-jarige routinier zet na wikken en wegen punt achter sportieve carrière. Zonder enige bedenktijd knoopte Desirée Meems er de afgelopen jaren bij handbalvereniging Exito steeds weer een jaartje aan vast. In ...

dinsdag, 15 oktober 2019

Lees verder
Willekeurige foto