Artikel
Zwembad Zweeloo blikt zeer tevreden terug op seizoen 2019
17.127 bezoekers passeerden de kassa. Afgelopen zondag was het één en al gezelligheid tijdens de afsluiting van het zwemseizoen 2019. Zwembad Zweeloo had, in samenwerking met de Aelderzwemschool en Veilig Verkeer Nederland (VVN), voor een spectaculair programma gezorgd.

Iedereen kon gratis een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken of ondersteboven in de autogordels te hangen. Natuurlijk met het doel om te leren hoe te handelen in zo’n situatie. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten voor jong en oud. 

Vrijdagochtend was er al de traditionele afsluiting voor de ochtendzwemmers. Naast koffie met krentenstoet wordt deze ochtend steevast bezocht door een aantal bijzondere gasten. Dit jaar waren dat Heidi und Hedwig uit Tirol, die voor de nodige gezelligheid en hilariteit zorgden.

Het bestuur van Zwembad Zweeloo kijkt zeer tevreden terug op het zwemseizoen 2019 dat met 17.127 bezoekers ook qua bezoekersaantallen als een prima seizoen de boeken in kan.

‘Hierbij willen we alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Zonder hun inzet is het niet mogelijk ons mooie zwembad open te houden. Tot volgend seizoen!’, aldus een tevreden voorzitter Olfred Nijenbanning.

Iedereen kon afgelopen zondag een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken

.

De traditionele afsluiting van de ochtendzwemmers werd vrijdag feestelijk opgeluisterd door het duo Heidi und Hedwig uit Tirol.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Elsemieke Vlas wil met HVZ/Vivendi hogerop

“Saamhorigheid en overwinningsdrang zijn onze geheime wapens”. De handbalsters van HVZ/Vivendi zijn aan een ijzersterk seizoen bezig. De ploeg van Elsemieke Vlas rijgt het ene succes aan het andere in de eers...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder

Richard Prakken en Trimclub Zweeloo genomineerd voor Sportverkiezingen 2019

Richard Prakken en Trimclub Zweeloo zijn genomineerd voor de sportverkiezingen in de gemeente Coevorden. De 21-jarige Prakken is genomineerd in de categorie sportman/sportvrouw en de Trimclub Zweeloo prijkt op het lijstje...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder

De Gelpenberg viert 50-jarig jubileum met groot internationaal toernooi

“De keuze voor de Gelpenberg is een erkenning van de topkwaliteit en past bij onze ambitie”. Golfclub De Gelpenberg is komende zomer de trotse gastheer van de Pro Golf Tour (PGT).&...

dinsdag, 28 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto