.

.

 

.

Theater Hofpoort

Popkoor Sing & Swing – Iedereen is van de wereld… Zo is ook de muziek van Popkoor Sing & Swing; van én voor iedereen. Wereldse popsongs, stevige rock, gevoelige ballads en herkenbare medleys zijn kenmerkend voor het enthousiaste koor uit Coevorden.

Met de concerten brengt Sing & Swing een werelds muzikaal programma naar Theater Hofpoort. De muzikale leiding is in handen van dirigent en pianist Luko Hans. Het popkoor wordt door een liveband begeleid. Samen met de afwisselende choreografie en verrassende kledingkeuzes is het een prachtig geheel. Sing & Swing staat klaar voor iedereen die passie heeft en die voor passie gaat, want… ‘Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!’

Zaterdag 23 november 2019 en zondag 24 november 2019. Aanvang 20.15 uur 15.00 uur.
Toegangskaart € 12,50 …en de wereld is van iedereen!
Beide voorstellingen zijn uitverkocht. U kunt nog wel op de wachtlijst: stuur een e-mail met uw gegevens en naar welke voorstelling u wilt met het aantal kaarten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden. 
De Uitdaging - cabaretserie.

Alle drie stonden ze al eens in de kluis van Hofpoort Incluis en genoot het publiek met volle teugen, nu is het tijd voor de spotlights van Theater Hofpoort! Natuurlijk kan je je kaarten los kopen voor € 15,- per voorstelling, maar voor slechts € 35,- kan je je laten verrassen door alle drie. De eerste voorstelling uit de cabaretserie is al op 29 november a.s. Dan is de keuze niet moeilijk toch?
Vrijdag 29 november 2019 20.15 uur Arjan Kleton
Zaterdag 18 januari 2020 20.15 uur Klaas Prins
Vrijdag 20 maart 2020 20.15 uur Victor Luis van Es


Kaarten
Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel