.

.

 

.

Theater Hofpoort

O’Dreams – Broken. Er is iets stuk bij O’DREAMS. En dan hebben we het niet alleen over de gebroken schouder van Ed, maar ook over de onderlinge verhoudingen, het liefdesleven van John en Danny’s gevoel over de Brexit en de mogelijke gevolgen voor zijn geboorteland Ierland.

De groep keert daarom terug naar de plekken waar het gezamenlijke avontuur begon, om breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Worden de scheuren groter of komen ze zelf én samen sterker terug dan ooit? Een bewogen reis van drie muziekvrienden door Ierland, met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is.

Zondag 8 december 2019. Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50 inclusief een consumptie

Bron: Theater Hofpoort Coevorden Foto: Victor Lacken

Whiskyproeverij
Na afloop van de voorstelling is er, i.s.m. Slijterij Benting en Candia, een whiskyproeverij. Opgave is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deelname is niet bij de toegangsprijs inbegrepen.

Kaarten:
Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Geplaatst 3 december 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel