.

.

 

.

Eindejaars Snertwandeling

Op  zondag 29 december 2019 om 13.30 uur start vanuit het Arsenaal aan Haven 4 de Snertwandeling langs de ‘Scherven van de Stad’. Onder leiding van onze gids Lambert Hans gaat de wandeling langs de 10 stalen panelen waarop de roemruchte geschiedenis van Coevorden  wordt uitgebeeld.

                                                              

Op elk paneel staat een kwatrijn van de dichter Jean Pierre Rawie. Deze korte, 4-regelige verzen worden door de gids aangevuld met diverse andere bijpassende gedichten om de geschiedenis met wat poëzie te omlijsten.

Na de wandeling door de stad wordt er gezamenlijk een kop snert genuttigd bij Stadscafé Vancouver, dit is bij de prijs inbegrepen.

De kosten van de wandeling zijn € 7,50 p.p., aanmelden kan tot 27 december 16.00 uur bij de Tourist Info in het Arsenaal, Haven 4 te Coevorden (tel. 0524 – 52 51 50).

Sluit op een leuke manier het jaar af en ga mee! U bent van harte welkom!  

Geplaatst 10 december 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel