Artikel
Winnaar straatversiering Zuidenveld 2019 verrast Zwembad Zweeloo

Zuidenveld 2019 was uit de kunst en dat kan ook zeker gezegd worden van de geste van de winnaars van de straatversiering. De bewoners van de Paardelandsdrift/Wendakker/Tellingakker/Bosakker/Walakker/Stobakker, Padakker/Holtakker en Hofakker hebben het stichtingsbestuur van Zwembad Zweeloo afgelopen week een cheque overhandigd.

Na verrekening van de afsluitende smaakvolle barbecue zat er nog een fraai bedrag in kas. Daar zocht de trotse winnaar van de straatversiering nog een nuttige bestemming voor. Unaniem werd besloten om Zwembad Zweeloo te verrassen met een mooi geldbedrag. Dat werd zeer gewaardeerd. En wat de nijvere winnaars van straatversiering betreft...goed voorbeeld, doet goed volgen…!

Een delegatie van de winnaar van de straatversiering overhandigde afgelopen week een cheque aan het bestuur van stichting Zwembad Zweeloo; v.l.n.r. Silvia Hollander, Albert Drewes, Johan Warnaar, Annemiek Vorsteveld, Jan Seubring, Dirk Dijkstra en Olfred Nijenbanning.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 oktober 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto