Artikel
Gees in Wintersfeer

Op 29 en 30 november 2019 vindt in Gees weer het evenement “Gees in Wintersfeer” plaats. Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp. De gehele route is sfeervol verlicht en overal langs de route is er muziek te horen en maakt de wandeling door ons prachtige dorp, dat ons decor is, tot een bijzondere wandeling, die u vast niet wil missen.

De route leidt u langs authentieke boerderijen, waarvan velen de baanderdeuren van hun schuur of delen open stellen voor u als bezoeker en waarin allerlei activiteiten(zowel binnen als buiten) op het gebied van kunst, cultuur, muziek (Live) en natuur georganiseerd worden. Er zijn er allerlei proeverijen, demonstraties, verkoop van allerlei producten en winterse lekkernijen en laten hobbyisten hun hobby’s zien.  Ook de plaatselijke ondernemers doen op verrassende wijze mee en bieden aan: woondecoraties, meubels, woontrends, antiek, brocante, Engelse kerstshow, kleding, kunst, sieraden en andere accessoires om uw huis verder sfeervol in te richten voor de koude en donkere dagen die gaan komen. Ook kunt u inspiratie op  doen voor de feestdagen in december e.d.  Ook het oude dorpscafé is beide dagen geopend en een bezoekje waard. Langs de gehele route komt u heerlijk winterse lekkernijen tegen zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over de inwendige mens. De heerlijke geuren komen u tegemoet. Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer.  Er worden huifkarren ingezet om bezoekers te vervoeren naar de diverse activiteiten. Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn gehandicaptenplaatsen aanwezig. De verkeersregelaars wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen.

Programmaboekje met plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de ingangen van het dorp en bij de plaatselijke ondernemers
“Gees in wintersfeer” is op beide dagen te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur.
 Voor verdere informatie en het uitgebreide programma, zie de website www.geesinwintersfeer.nl en onze pagina op facebook.
U bent op beide dagen van harte welkom.

Geplaatst 22 oktober 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto