Artikel
Theater Hofpoort

Guido Spek – Gelooft niet alles.  Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant weer omver te kegelen.

Foto: Jasper Suyk

Verwacht een scala aan sketches, excentrieke gedachte-experimenten en ‘La La Land’- achtige liedjes tijdens de theatrale vuurdoop van deze geordende chaoot.
Zaterdag 26 oktober 2019.  Aanvang 20.15 uur. Toegangskaart € 17,50 incl. consumptie

Bang mannetje door Joes 
Joes is een topper in het bewerken van populaire prentenboeken tot vrolijke voorstellingen, waarbij kleuters op het puntje van de stoel zitten. ‘Bang mannetje’, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout, is zo’n voorstelling. Hierin speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje, die bang is voor alles. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek en bang voor spoken onder zijn bed. De Toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst een draak, spin en heks trotseren. Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?
Zondag 27 oktober 2019.  Aanvang 14.00 uur. Kinderen 4+ Toegangskaart € 7,50

Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

THEATER – Buiten de poort  Nina June – Minimal. In een wereld waarin alles draait om “meer meer meer”, is zangeres Nina June (winnaar Zilveren Notenkraker 2018) op zoek naar min...

woensdag, 12 februari 2020

Lees verder

57ste expositie Het Zweeler Palet afgelopen vrijdag geopend

Prachtige serene expositie met zeer verfijnd werk kunstenaars Monique Berger en Joke Holwarda. Afgelopen vrijdagavond werd de 57e expositie van het Het Zweeler Palet geopend. Dit keer zijn in de kerk va...

dinsdag, 11 februari 2020

Lees verder

Historicus Marcel Zantingh presenteert boek over Tweede Wereldoorlog in Zweeler dorpen

“Wel gebogen maar niet gebroken” binnenkort in de boekwinkels. Rond 2013 begon Zantingh zich te verdiepen in de oorlogsgeschiedenis van de voormalige gemeente Zweeloo...

dinsdag, 11 februari 2020

Lees verder
Willekeurige foto