Artikel
Theater Hofpoort

Onderwijs Ontmoet Ondernemers – leerlingen De Nieuwe Veste vs Theater Hofpoort. Leerlingen van klassen 3 HAVO en 3 VWO bezoeken tijdens OOO Theater Hofpoort. Ze zijn te gast op de locatie van Hofpoort Incluis aan het Stationsplein 21 in Coevorden.

Tijdens deze special ‘les’ buiten school nemen medewerkers van Theater Hofpoort de leerlingen mee in de wereld van theater.
Vrijdag 1 november 2019 tussen 10.00 uur – 12.30 uur

Open Bedrijvendag – neem een kijkje achter de schermen van het theater. Kom tijdens de Open Bedrijvendag langs bij Theater Hofpoort in Coevorden en ontdek wat wij dit seizoen te bieden hebben. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn er doorlopende activiteiten zoals rondleidingen en kun je als een ster op de foto in de kleedkamer-photobooth. Maar misschien ga jij wel voor de popcorndeal: alle filmkaartjes voor € 5 euro per stuk (deze actie is alleen geldig op 2 november 2019 tijdens de OBDD en niet online).
Zaterdag 2 november 2019 van 10.00 uur – 16.00 uur.

Harm Spang geeft om 12.30 uur en 14.30 uur een preview van zijn nieuwjaarsconcert dat hij op zondag 5 januari 2020 in Theater Hofpoort geeft.

Harm Spang
Bron: Theater Hofpoort Coevorden

En iedere bezoeker maakt tot slot kans op leuke theaterprijzen! 

Kaarten Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Stedelijk Museum Coevorden blijft gesloten tot 1 juni 2020...

... en de tentoonstelling ‘Coevorden 75 jaar bevrijd’ is geannuleerd. In lijn met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus sluit Stedelijk Museum Coevorden haar deuren voor het publiek tot...

zaterdag, 28 maart 2020

Lees verder

Historische Vereniging Zweeloo haalt streep door activiteiten 75 jaar Bevrijding

Helaas heeft de Historische Vereniging Zweeloo moeten besluiten om in verband met het coronavirus haar activiteiten in De Aelder Meent rondom 75 jaar Bevrijding af te gelasten. De afgelasting betreft zowel d...

zaterdag, 28 maart 2020

Lees verder

Alle bibliotheken tot 6 april gesloten

In navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid het besluit genomen dat alle Drentse bibliotheken vanaf maandag 16 maart gesloten blijven voor alle publiek. Dit duurt in ieder geval tot...

woensdag, 18 maart 2020

Lees verder
Willekeurige foto