Artikel
Theater Hofpoort

Onderwijs Ontmoet Ondernemers – leerlingen De Nieuwe Veste vs Theater Hofpoort. Leerlingen van klassen 3 HAVO en 3 VWO bezoeken tijdens OOO Theater Hofpoort. Ze zijn te gast op de locatie van Hofpoort Incluis aan het Stationsplein 21 in Coevorden.

Tijdens deze special ‘les’ buiten school nemen medewerkers van Theater Hofpoort de leerlingen mee in de wereld van theater.
Vrijdag 1 november 2019 tussen 10.00 uur – 12.30 uur

Open Bedrijvendag – neem een kijkje achter de schermen van het theater. Kom tijdens de Open Bedrijvendag langs bij Theater Hofpoort in Coevorden en ontdek wat wij dit seizoen te bieden hebben. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn er doorlopende activiteiten zoals rondleidingen en kun je als een ster op de foto in de kleedkamer-photobooth. Maar misschien ga jij wel voor de popcorndeal: alle filmkaartjes voor € 5 euro per stuk (deze actie is alleen geldig op 2 november 2019 tijdens de OBDD en niet online).
Zaterdag 2 november 2019 van 10.00 uur – 16.00 uur.

Harm Spang geeft om 12.30 uur en 14.30 uur een preview van zijn nieuwjaarsconcert dat hij op zondag 5 januari 2020 in Theater Hofpoort geeft.

Harm Spang
Bron: Theater Hofpoort Coevorden

En iedere bezoeker maakt tot slot kans op leuke theaterprijzen! 

Kaarten Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Duo=Expositie

Schilderijen en keramiek in Kunstenaarsherberg Zweeloo.   Vanaf zaterdag 22 augustus is er een nieuwe expositie te bezichtigen in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Sweelpop gaat zaterdag a.s. on tour

Sweelpop gaat zaterdag 15 augustus a.s. van 16.00 uur tot 20.00 uur on tour in Zweeloo, Aalden, Meppen, Benneveld en Wezup.Onderweg wordt gestopt op diverse loc...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort maakt je zomer nog leuker! Ga je mee Trappen & Grappen? Fiets zondag 16 augustus a.s. (13.00 uur – 17.00 uur) langs 4 mooie locaties in de gemeente Coe...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto