.

.

 

.

Sponsoren en vrijwilligers Aalden Rondomme bedankt

Mede dankzij de hulp van onze sponsoren en vrijwilligers is de 14e  editie van Aalden Rondomme wederom een groot succes geworden, namens organisatie en alle deelnemers bedankt!

Hoofdsponsoren:

Zwaagstra Sierbestrating B.V.
Zwaagstra Beton B.V.
Holland Intermediair Verzekeringen
Reuvers Buro voor Groene Ruimtes
Food Basics B.V.
Tasty Basics B.V.

 

Subsponsoren:

’t Hoes van Hol-An
Huisartsenpraktijk ‘’De Es’’ Zweeloo
Koudenburg Goed in Groen
COOP Weggen
Cordisdak
Loon- en Kraanbedrijf Snoeijing
L.O.L. Kinderopvang
Nijland Installatietechniek B.V.

 

Co-sponsoren:
Naber Administratie en Belastingadvies
Daan’s Snackmobiel
Anytime Aalden
Agro Noord
Bakkerij Kuijer

 

Sponsoren:
Wigchers Transport Schoonoord
Aannemersbedrijf Westerhof
Nijenbanning Kraamverhuur

 

De best presterende Zweeler atleten: 

Snelste man voormalig Gemeente Zweeloo 6,5 kilometer: De net op tijd van een hamstringblessure herstelde Richard Speelman leverde op de 6,5 kilometer bij de mannen een voortreffelijke prestatie. De 21-jarige Aaldenaar finishte in een tijd van 24.34 minuten.

Snelste vrouw voormalig Gemeente Zweeloo 6,5 kilometer: Evenals vorig jaar was Emma Jalving weer de snelste plaatselijke deelneemster. Emma klokte een tijd van 30.59 minuten en was daarmee bijna een minuut sneller dan vorig jaar.

Snelste man voormalig Gemeente Zweeloo 10 kilometer: Richard Prakken maakte zijn favorietenrol volledig waar. De 21-jarige topatleet uit Aalden was op de 10.000 meter bij de mannen de best presterende Zweeler. “Het was overigens de eerste keer dat ik op deze afstand een wedstrijd weet te winnen. Hoe mooi is het dan om dit in een thuiswedstrijd te bewerkstellingen”, blikte Richard terug.

Snelste vrouw voormalig Gemeente Zweeloo 10 kilometer: Evelien Klasens maakte haar faam zaterdagmiddag weer volledig waar. De atlete was in een tijd van 49.44 minuten op de 10 kilometer de best presterende vrouw uit de zes Zweeler dorpen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 januari 2020

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel