Artikel
Open Huis Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe

Komt u ook even ‘buurten’? Op vrijdag 1 november a.s. organiseert het Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe tussen 14.00 uur en 17.00 uur een open huis.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te zien hoe de verschillende disciplines binnen het centrum aan de Marktstraat 2c in Zweeloo samenwerken. De logopedist, ergotherapeuten en (kinder-)fysiotherapeuten zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. De medewerkers willen kijken hoe ze samen met de bevolking de paramedische zorg in de toekomst verder vorm kunnen gaan geven. Om dit doel te bereiken wil het Paramedisch Centrum Zuid-Oost Drenthe met alle betrokkenen graag nauw samenwerken.

Ook zullen tijdens het open huis verschillende hulpmiddelen gedemonstreerd worden en beschikbaar zijn om uit te proberen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen voor cliënten en mantelzorgers worden tijden het Open Huis getoond, met onder andere: tilliften, draaibare bedden, elektrisch verstelbare douche-toiletstoelen (voor kinderen en volwassenen), driewiel(-lig) fietsen en scootmobielen. Hulpmiddelen gericht op eten, drinken, zelfverzorging en een nieuwe methode én materialen om te leren schrijven (de Schrijfvriend) zullen worden gedemonstreerd.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 oktober 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto