Artikel
Henk-Jan Tangenberg houdt van een feestje!

Al op de basisschool wist Henk-Jan Tangenberg dat een microfoon niet alleen was om mee te playbacken. Toen al zong hij op de “Bonte Avond” zoals velen waarschijnlijk nog wel kennen van hun jeugd.

Op zijn zeventiende begon Henk-Jan zijn liefde voor het zingen meer vorm te krijgen, door zijn optredens bij diverse feesten en partijen.

Begin 2018 zocht de 27-jarige Drent contact met Studio Martin Sterken waar hij zijn vuurdoop goed heeft doorstaan. Dat resulteerde in zijn debuutsingle: “Tijd voor gezelligheid”.

Begin dit jaar knalde Henk-Jan met de single “Kalispera” en inmiddels verschijnt alweer zijn derde single. Deze heeft de titel “Daarom hou ik van een feestje!” meegekregen welke meteen onthult dat het om een single gaat met een hoog feestgehalte.

Verantwoordelijk voor de vrolijke klanken van de trompet is Pieter Melisse (inmiddels welbekend in de Nederlandstalige muziekwereld). Deze mochten op dit vrolijke feestnummer zeer zeker niet ontbreken. “Ik ben ontzettend trots en superblij met deze knaller van een plaat”, aldus de zanger zelf. En, eerlijk is eerlijk, deze plaat nodigt zeer zeker uit tot een polonaise.

Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen op de welbekende kanalen.

Edwin Bos Entertainment & More , Tel. 06 – 23 79 69 82 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 november 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Duo=Expositie

Schilderijen en keramiek in Kunstenaarsherberg Zweeloo.   Vanaf zaterdag 22 augustus is er een nieuwe expositie te bezichtigen in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Sweelpop gaat zaterdag a.s. on tour

Sweelpop gaat zaterdag 15 augustus a.s. van 16.00 uur tot 20.00 uur on tour in Zweeloo, Aalden, Meppen, Benneveld en Wezup.Onderweg wordt gestopt op diverse loc...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort maakt je zomer nog leuker! Ga je mee Trappen & Grappen? Fiets zondag 16 augustus a.s. (13.00 uur – 17.00 uur) langs 4 mooie locaties in de gemeente Coe...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto