Artikel
Henk-Jan Tangenberg houdt van een feestje!

Al op de basisschool wist Henk-Jan Tangenberg dat een microfoon niet alleen was om mee te playbacken. Toen al zong hij op de “Bonte Avond” zoals velen waarschijnlijk nog wel kennen van hun jeugd.

Op zijn zeventiende begon Henk-Jan zijn liefde voor het zingen meer vorm te krijgen, door zijn optredens bij diverse feesten en partijen.

Begin 2018 zocht de 27-jarige Drent contact met Studio Martin Sterken waar hij zijn vuurdoop goed heeft doorstaan. Dat resulteerde in zijn debuutsingle: “Tijd voor gezelligheid”.

Begin dit jaar knalde Henk-Jan met de single “Kalispera” en inmiddels verschijnt alweer zijn derde single. Deze heeft de titel “Daarom hou ik van een feestje!” meegekregen welke meteen onthult dat het om een single gaat met een hoog feestgehalte.

Verantwoordelijk voor de vrolijke klanken van de trompet is Pieter Melisse (inmiddels welbekend in de Nederlandstalige muziekwereld). Deze mochten op dit vrolijke feestnummer zeer zeker niet ontbreken. “Ik ben ontzettend trots en superblij met deze knaller van een plaat”, aldus de zanger zelf. En, eerlijk is eerlijk, deze plaat nodigt zeer zeker uit tot een polonaise.

Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen op de welbekende kanalen.

Edwin Bos Entertainment & More , Tel. 06 – 23 79 69 82 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 november 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Babbelegoegies.

News image

Febrewari maond, sprokkelmaond en aans nog wat! Tja, al weer gien Elfstedentocht! Alle dagen hetzölfde liedtien, kold, regen en een flinke fos wind, ja zölfs Ciara kwam langs en bliksie kat...

dinsdag, 25 februari 2020

Lees verder

Goed nieuws van De Loozangers!

Begin 2020 is het aantal leden gegroeid naar 40 vrouwen en mannen! Dat wil zeggen dat er weer een aantal nieuwe leden is bijgekomen, maar ook dat er vele trouwe led...

dinsdag, 25 februari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

Toneelgroep Het Volk – De bezoeking.  In een ziekenhuis liggen twee patiënten op leeftijd: weduwnaar Harderwijk en de gescheiden heer Roest. De twee hebben een aparte kamer, omdat ze niet te ...

vrijdag, 21 februari 2020

Lees verder
Willekeurige foto