Artikel
Henk-Jan Tangenberg houdt van een feestje!

Al op de basisschool wist Henk-Jan Tangenberg dat een microfoon niet alleen was om mee te playbacken. Toen al zong hij op de “Bonte Avond” zoals velen waarschijnlijk nog wel kennen van hun jeugd.

Op zijn zeventiende begon Henk-Jan zijn liefde voor het zingen meer vorm te krijgen, door zijn optredens bij diverse feesten en partijen.

Begin 2018 zocht de 27-jarige Drent contact met Studio Martin Sterken waar hij zijn vuurdoop goed heeft doorstaan. Dat resulteerde in zijn debuutsingle: “Tijd voor gezelligheid”.

Begin dit jaar knalde Henk-Jan met de single “Kalispera” en inmiddels verschijnt alweer zijn derde single. Deze heeft de titel “Daarom hou ik van een feestje!” meegekregen welke meteen onthult dat het om een single gaat met een hoog feestgehalte.

Verantwoordelijk voor de vrolijke klanken van de trompet is Pieter Melisse (inmiddels welbekend in de Nederlandstalige muziekwereld). Deze mochten op dit vrolijke feestnummer zeer zeker niet ontbreken. “Ik ben ontzettend trots en superblij met deze knaller van een plaat”, aldus de zanger zelf. En, eerlijk is eerlijk, deze plaat nodigt zeer zeker uit tot een polonaise.

Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen op de welbekende kanalen.

Edwin Bos Entertainment & More , Tel. 06 – 23 79 69 82 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 november 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Sweelpop en grandcafé LiBo slaan handen ineen

Het Oud & Nieuw feest zal dit jaar nieuw leven ingeblazen worden. Dit jaar zal het namelijk plaatsvinden bij grandcafé LiBo. Wij hopen samen met jullie, bij deze prachtige nieuwe loc...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder

Theater Hofpoort

O’Dreams – Broken. Er is iets stuk bij O’DREAMS. En dan hebben we het niet alleen over de gebroken schouder van Ed, maar ook over de onderlinge verhoudingen, het liefdesleven van...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder

Objecten gezocht voor tentoonstelling 75 jaar vrijheid

Vanaf 11 april 2020 organiseert het Stedelijk Museum Coevorden een tentoonstelling rond de herdenking van 75 jaar vrijheid. Het museum zal diverse objecten met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog laten zie...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder
Willekeurige foto