.

.

 

.

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST 
Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix


Na haar succesvolle ‘A Tribute to Eva Cassidy’ keert Margriet Sjoerdsma terug in de theaters. Zij komt in het gezelschap van pianovirtuoos Egbert Derix en met de allermooiste liedjes uit de jaren tachtig en negentig, van Leonard Cohen tot Tracy Chapman, van Billy Joel tot Michael Sembello en van Madonna tot Mr. Mister. Het getalenteerde duo laat op aansprekende wijze horen waarom deze liedjes zo goed zijn en fier overeind blijven in de intieme bezetting van slechts een stem en piano. Naast kleine, ingetogen vertolkingen kunt u uptempo, uitbundigheid, speelsheid en humor verwachten. De Telegraaf over ‘A Tribute to Eva Cassidy’: “Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute doet denken aan de te jong overleden Amerikaanse zelf.”

Bron: Theater Hofpoort Coevorden.

Zondag 2 februari 2020 Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50
Kaarten:
Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel