Artikel
Komende zaterdag Sinterklaasintocht

De zakken zijn al gevuld met pepernoten, lekkers en chocolade. Op zaterdag 16 november aanstaande kom ik samen met mijn pieten om 15.00 uur aan op de brink in Zweeloo. Wie komt er pepernoten halen? Na een welkomstwoordje lopen we gezamenlijk richting de Spil voor het vervolg.

Net als vorig jaar hebben we een leuk programma voor de kinderen van groep 0 tot en met 5.

Ook nu zullen de kinderen onderverdeeld worden in twee groepen (0 tot en met 2 en 3 tot en met 5).

We beginnen met de jongste groep die samen met een papa of mama plaats kan nemen in de grote zaal. Voor de kinderen heeft Sinterklaas voorin de zaal ruimte gemaakt. Alle papa’s en mama’s kunnen achterin de zaal plaats gaan nemen. Dit samenzijn zal ongeveer 20 minuten duren.

Terwijl de eerste groep bij Sinterklaas is nemen de oudere kinderen plaats in de twee kleinere zaaltjes waar ze ranja en pepernoten krijgen. Nadat de jongste groep de Spil heeft verlaten zal het programma verder gaan voor de oudere groepen. Ook dit zal ongeveer 20 minuten duren. De ouders kunnen wachten in de SOOS. Daar is gelegenheid om een kop koffie te kopen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 november 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto