.

.

 

.

Theater Hofpoort

FILM ‘Jackie’ geeft een blik op enkele dagen uit het leven van Jackie Kennedy. Het betreft de periode van de aanslag op haar man, John F. Kennedy, tot aan zijn begrafenis. Een periode waarin ze de liefde van haar leven verloor, maar de liefde won van het volk.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden.

Jackie Donderdag 6 februari 2020 Aanvang 15.00 uur EN 20.00 uur Toegangskaart normaal 7,50 euro / 6,00 euro 65+


THEATER ’t Aol Volk – Neimoodse Scharrelderij. GEANNULEERD !!!

In dit blijspel maken we kennis met Joop Slagter, hij is al jaren weduwnaar en heeft zijn werkloze zoon Rinus nog thuis wonen. Omdat er geen zicht is op een baan besluit Rinus voor zichzelf te beginnen en een datingbureau te starten. De eerste klanten zijn al snel gevonden in de persoon van Dirkie, de huishoudster en Harm, de vrijgezelle buurman. Maar ook tante Gees ziet grote kansen om haar twee ongetrouwde kinderen aan een partner te helpen. Alles dreigt echter uit de hand te lopen, zeker als er ook nog een deurwaarder over de vloer komt om achterstallige huur te innen…

Bron: Theater Hofpoort Coevorden.

Helaas moeten we laten weten dat de voorstelling van 't Aol' Volk van vanavond GEANNULEERD is. Eén van de hoofdrolspelers ligt onverwacht in het ziekenhuis, gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met hem. We proberen nu iedereen die een kaart heeft te bereiken en hopen dat de voorstelling op een ander moment kan worden ingehaald.
 

THEATER Jan Beuving – Rotatie. Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden.
Zaterdag 8 februari 2020 Aanvang 20.15 uur Toegangskaart € 17,50 inclusief een consumptie.


Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel