.

.

 

.

Vrouwen van Nu huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu is vorige week maandag stilgestaan bij het zestig-, vijftig- en veertigjarig jubileum van acht trouwe leden.

Hennie Wiebing (60 jaar lid), Jannie Wiebing, Geesje Hagting en Fokje van der Vlugt (elk 50 jaar lid) en Truida Steenge en Tiny van der Ploeg (beide 40 jaar lid) werden in De Drieklank in het zonnetje gezet. Tiny Schuiling en Trijn Abbing - beide ook veertig jaar lid - konden helaas niet aanwezig zijn.

Lange staat van dienst
De acht jubilarissen hebben gedurende hun lange staat van dienst aan veel activiteiten van Vrouwen van Nu in Zweeloo meegedaan. De dames werden verrast met een mooie toespraak van voorzitter Gretha Remerij, een cadeau en oorkonde. Uiteraard kregen de jubilarissen ook een groot applaus van de leden.

Vrouwen van Nu volop in beweging
Vrouwen van Nu afdeling Zweeloo bestaat 87 jaar en is volop in beweging. De vereniging heeft dit jaar zes nieuwe leden mogen verwelkomen. Er is een fiets -, tuin - , wandel- , kunst- en cultuurgroep, die leuke activiteiten organiseren. Voor nieuwe inwoners is het lid worden van Vrouwen van Nu de uitgelezen manier om andere vrouwen te ontmoeten. Voor informatie kan men een email sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

V.l.n.r.: Truida Steenge, Tiny van der Ploeg, Jannie Wiebing, Geesje Hagting, Hennie Wiebing en Fokje van der Vlugt werden tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu flink in het zonnetje gezet. Op de foto ontbreken Tiny Schuiling en Trijn Abbing. (Foto: Renald de Boer)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 februari 2020

 

 

  .   

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel