.

.

 

.

Theater Hofpoort

THEATER – Buiten de poort  Nina June – Minimal. In een wereld waarin alles draait om “meer meer meer”, is zangeres Nina June (winnaar Zilveren Notenkraker 2018) op zoek naar minder. Tijdens ‘Minimal’ komt de zangeres tot de kern.Ze speelt haar filmische popsongs voor het eerst in een akoestische setting met enkel Engels zang, piano en cello. Het gaat haar om de muziek, de emotie, de verbeelding.


Voor dit concert laat zij zich inspireren door onder andere de pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman. Componisten die met klanken de meest krachtige beelden kunnen oproepen. Nina wordt vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl.
Laat je vervoeren door de muziek en Nina’s bijzondere stemgeluid. Een avond waarop verstilde schoonheid centraal staat.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden

Vrijdag 21 februari 2020 Aanvang 20.15 uur Locatie Synagoge Coevorden Toegangskaart 17,50 euro inclusief een consumptie.

 

THEATER Dirk Scheele – In Holland staat een huis
Kinderpopster Dirk Scheele verwent de allerkleinsten al 25 jaar met zijn vrolijke, grappige, gekke en swingende liedjes. Tijdens dit grote meezingfeest speelt hij de allerleukste Oud-Hollandse liedjes, maar dan helemaal op z’n Dirks. Als klap op de vuurpijl maakt hij met het publiek ook nog een nieuw liedje.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden

Zondag 23 februari 2020 Aanvang 14.00 uur + 16.00 uur Toegangskaart 12,50.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel