Artikel
Theater Hofpoort

O’Dreams – Broken. Er is iets stuk bij O’DREAMS. En dan hebben we het niet alleen over de gebroken schouder van Ed, maar ook over de onderlinge verhoudingen, het liefdesleven van John en Danny’s gevoel over de Brexit en de mogelijke gevolgen voor zijn geboorteland Ierland.

De groep keert daarom terug naar de plekken waar het gezamenlijke avontuur begon, om breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Worden de scheuren groter of komen ze zelf én samen sterker terug dan ooit? Een bewogen reis van drie muziekvrienden door Ierland, met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is.

Zondag 8 december 2019. Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 19,50 inclusief een consumptie

Bron: Theater Hofpoort Coevorden Foto: Victor Lacken

Whiskyproeverij
Na afloop van de voorstelling is er, i.s.m. Slijterij Benting en Candia, een whiskyproeverij. Opgave is noodzakelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en deelname is niet bij de toegangsprijs inbegrepen.

Kaarten:
Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Geplaatst 3 december 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto