Artikel
Kerstconcert De Loozangers

Gemengd koor De Loozangers geeft op zaterdag 21 december een Kerstconcert in het Kerkje van Zweeloo. Het koor, dat al bijna driekwart eeuw bestaat, brengt een gevarieerd programma met kerstliederen uit binnen- en buitenland. De Loozangers staan onder bekwame leiding van dirigent Marjan Okken.

De muzikale begeleiding op de piano wordt verzorgd door Tamara Boiko. Als gastmuzikanten treden daarnaast op: Rianne Elzinga (dwarsfluit) uit Benneveld, Renate Ymker (panfluit) en Herbert Ymker (trompet) uit Meppen en Arjen Kregel uit Aalden (trompet).

Het concert begint om 20.00 uur. De entree is gratis. Als u zeker wilt zijn van een plaatsje: kom op tijd, want vol is vol. De kerk gaat om 19.30 uur open.

De Loozangers gaan u met dit concert in stemmige kerstsfeer brengen. De bijzondere ambiance van het Kerkje in Zweeloo zal hen helpen u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 december 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto