Artikel
Kerstconcert De Loozangers

Gemengd koor De Loozangers geeft op zaterdag 21 december een Kerstconcert in het Kerkje van Zweeloo. Het koor, dat al bijna driekwart eeuw bestaat, brengt een gevarieerd programma met kerstliederen uit binnen- en buitenland. De Loozangers staan onder bekwame leiding van dirigent Marjan Okken.

De muzikale begeleiding op de piano wordt verzorgd door Tamara Boiko. Als gastmuzikanten treden daarnaast op: Rianne Elzinga (dwarsfluit) uit Benneveld, Renate Ymker (panfluit) en Herbert Ymker (trompet) uit Meppen en Arjen Kregel uit Aalden (trompet).

Het concert begint om 20.00 uur. De entree is gratis. Als u zeker wilt zijn van een plaatsje: kom op tijd, want vol is vol. De kerk gaat om 19.30 uur open.

De Loozangers gaan u met dit concert in stemmige kerstsfeer brengen. De bijzondere ambiance van het Kerkje in Zweeloo zal hen helpen u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 december 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners

Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Sti...

dinsdag, 23 juni 2020

Lees verder

Bibliotheek Aalden weer open vanaf 16 juni

Vanaf dinsdag 16 juni is Bibliotheek Aalden weer open. Bezoekers kunnen weer materialen lenen en inleveren. De openingstijden zijn tot 1 september aangepast. De bibliotheek is geopend op dinsdag van 14....

donderdag, 11 juni 2020

Lees verder

‘Eikenboom en Hunebed’

Beeldhouwer Lucas Klein even terug in Zweeloo; duo-exposite met Agnes van Eupen. Vanaf komende zaterdag kan het weer: genieten van kunst nu de KunstenaarsHerberg weer open mag. En hoe: met een...

dinsdag, 9 juni 2020

Lees verder
Willekeurige foto