Artikel
LTC Zweeloo zet vrijwilligers flink in het zonnetje
Afgelopen zaterdag werden zestien vrijwilligers van tennisvereniging LTC Zweeloo tijdens een feestelijke bijeenkomst in grandcafé LiBo door het clubbestuur flink in het zonnetje gezet. Voorzitter Patrick Bobbe is trots op de inzet van de vrijwilligers en ze verdienen volgens hem dan ook extra aandacht. “Deze groep is onmisbaar en vormt de kurk waar onze tennisvereniging op drijft.

Neem eens een momentje en stel je eens voor hoe LTC zou functioneren zonder de inzet van vrijwilligers. De kans is groot dat we tot een korte conclusie komen; niet!”, sprak Bobbe zaterdagmiddag tijdens de bijeenkomst.

Echte familiesport
Hij toont zich tevreden over de huidige ontwikkelingen binnen LTC en met de bijna honderd trouwe leden. “Tennis zetten we in Zweeloo als een echte familiesport op de kaart en ook op een ideale locatie. Naast het behoud van leden blijft ook ledenwerving continu een punt van aandacht. Alleen op deze wijze kunnen we de gezellige en gemoedelijke vereniging blijven zoals we nu zijn. Dat geldt ook voor het mobiliseren van voldoende vrijwilligers om activiteiten te organiseren, want dat is anno 2019 best wel eens lastig’, weet Bobbe uit eigen ervaring.

Laagdrempelige clinics voor jongste jeugd
LTC zit volop in bloei en er ligt voor de komende jaren een mooi perspectief. Het clubbestuur kan volgens Bobbe echter niet op haar lauweren rusten. “Om LTC voldoende toekomstbestendig te houden is het gewenst dat nog meer jongeren en jonge gezinnen zich binden aan onze vereniging. We willen alvast voorsorteren op de toekomst en zo organiseren we bijvoorbeeld in samenwerking met LOL Kinderopvang begin volgend jaar een tweetal clinics. Zo willen we de jongere garde op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met tennis."

Enthousiasme en goede zin....!
LTC is een vereniging met een gemoedelijke en gezellige sfeer, voor leden die met veel plezier tennissen, maar ook met ruimte voor prestatief tennis. De club beschikt op sportpark ''t Alterbarg over drie gravelbanen met verlichting, een oefenkooi en een clubhuis met kantine en een overdekte loungehoek. Bij LTC kan tennis worden gespeeld op elk niveau. Enthousiasme en goede zin zijn relevanter dan tennisniveau of ware commissieambities. Heel even denk je: “is dat wat voor mij?” Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Patrick Bobbe en mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kijk voor meer informatie over de vereniging ook op www.ltczweeloo.nl

De nijvere groep vrijwilligers van tennisvereniging LTC Zweeloo werd afgelopen zaterdag flink in het zonnetje gezet. Op de foto Gert Askes, Ron Schreuder, Jan Pol, Henk Mekkes, Leo Bergenhenegouwen, Gert Jolink, Jan Karst Tamminga, Jos van Veen, Laura Chorus, Marjan Nijenbanning, Jelly Brinks, Wendy Vrieling, Greetje Manting, Anneke Kayser, Sia de Grijs, Hans van Raamsdonk, Johan Reinhoud en Patrick Bobbe. (Foto: Raymon Heesen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 december 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Prima debuut voor Marlies Vos (18) op NK Veldrijden

Marlies Vos heeft vorig weekend tijdens het NK Veldrijden een verdienstelijk debuut gemaakt bij de Beloften Dames. Met een zevende plaats kon de 18-jarige rijdster uit Aalden tevreden terugblikken op de ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Terugblik op een fantastische editie!

De 14e editie van Aalden Rondomme was weer een geweldig loopfeest en dat met – voor een winterklassieker - bijna ideale omstandigheden voor hardlop...

dinsdag, 14 januari 2020

Lees verder

Sponsoren en vrijwilligers Aalden Rondomme bedankt

Mede dankzij de hulp van onze sponsoren en vrijwilligers is de 14e  editie van Aalden Rondomme wederom een groot succes geworden, namens organisatie en alle deelnemers bed...

dinsdag, 14 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto