Artikel
Theater Hofpoort

Nieuwjaarsconcert Spang! & friends. Het inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert van Theater Hofpoort is altijd een feestje, maar we starten 2020 met wel iets heel bijzonders. Kom met ons proosten tijdens een feestelijk theaterconcert door Harm Spang en zijn muzikale vrienden!

Spang! brengt zijn liedjes vol overgave, vertelt over zijn leven en heeft voor dit speciale optreden gasten uitgenodigd uit de wereld van de Nederlandse muziek. Wij zijn trots op dit talent uit Coevorden en zetten hem, u en het nieuwe jaar graag in de spotlights.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden.

Zondag 5 januari 2020 Aanvang 15.00 uur Toegangskaart € 22,50 inclusief feestelijk glas bubbles


Elke Vierveijzer - Lucht
Elke prijkt dit theaterseizoen op de cover van Open Doek – de seizoensbrochure van Theater Hofpoort. In 2019 won ze bovendien het STIJGEND APPLAUSE STIPENDIUM op voordracht van de VCSD jury van de cabaretprijzen. Elke Vierveijzer heeft behoefte aan lucht. Ze is verdomme niet de engie die het Spaans benauwd krijgt van de zeurende, zichzelf voortslepende mens? Hoogste tijd dus voor een open blik en een stevig weerwoord, dat ze verpakt in loepzuivere, snijdende en grappige liedjes. Maar er gaat ook gekletst worden.

Foto: Saskia Kerkhoff
Vrijdag 10 januari 2020 Aanvang 20.15 uur Toegangskaart € 17,50 inclusief consumptie

 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN Van vrijdag 20 december 2019 t/m maandag 6 januari 2020 is het kantoor van Theater Hofpoort gesloten i.v.m. de feestdagen. Vanaf dinsdag 7 januari 2020 staan wij weer voor u klaar. Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto