Artikel
Theater Hofpoort

Gewoon aans - #kiekoet. In deze nieuwe productie van Gewoon Aans gaat het gezelschap op zoek naar erkenning, herkenning en liefde.

Door aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn. Zullen in het verleden behaalde resultaten en/of beloftes nog garantie bieden voor het hier en nu? Oude liefde roest immers niet. Met “Kiekoet”, wie beveend oons op glad ies. Mer ja, wat sas as dös was kaans.
Vrijdag 17 januari 2020. Aanvang 20.15 uur. Toegangskaart € 19,50 inclusief consumptie

Bron Theater Hofpoort Coevorden.

Klaas Prins – Maar nog niet helemaal. Klaas Prins schopte het met zijn energieke humor en originele liedjes in 2016 tot de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In ‘Maar nog niet helemaal’ neemt hij je mee naar een wereld waarin het leven zin krijgt door Engelse teksten aan de muur te hangen en waarin maatregelen worden getroffen tegen vervelende Rotterdammers in de Efteling.

Zaterdag 18 januari 2020. Aanvang 20.15 uur. Toegangskaart € 15,00 inclusief consumptie

Bron Theater Hofpoort Coevorden.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Solo Stories – Doet sneeuw pijn. Vrijdag 31 januari 2020 AFGELAST  Kasteelsessie in het Kasteel van Coevorden Margriet Sjoerdsma en Egbert Der...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

57ste Expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 7 februari tot en met 1 maart 2020 in de kerk van Zweeloo, De Wheem 10. Dit keer zijn er droge naald etsen en ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaG...

zondag, 19 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto