Artikel
BBC2014 presenteert profielschets nieuwe wethouder

Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) heeft een profielschets van de nieuwe wethouder samengesteld en vandaag op de website van de partij gepresenteerd. In de profielschets staan de vaardigheden en eigenschappen die de opvolger van de per 1 maart a.s. vertrekkende Jan Zwiers moet bezitten.

Zowel de raadsfractie als het bestuur van BBC2014 hebben aan deze profielschets bijgedragen. Kandidaten kunnen vanaf heden tot en met 3 februari a.s. 12.00 uur reageren. Meer informatie over de profielschets is te lezen op de website www.bbc2014.nl

De partij hoopt binnen afzienbare termijn de vacature te kunnen invullen. Fractievoorzitter Ferry Booij van BBC2014 benadrukt dat de snelheid niet ten koste mag gaan van de zorgvuldigheid. “We denken zeker niet dat het maanden moet gaan duren, maar het proces vraagt ook een zorgvuldige benadering.”

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto