Artikel
Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaGa).

Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.
Zaterdag 25 januari 2020 Aanvang 20.30 uur Toegangskaart € 7,50 / 65+ 6,00

Bron: Theater Hofpoort

Filmarrangement Talens € 32,50, Aanvang diner 18.30 uur
Op 25 januari bieden we samen met hotel-restaurant Talens een heerlijk arrangement aan. Dit arrangement (driegangendiner + toegang+ verrassing) is rechtstreeks te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0524 – 516251


THEATER tijdens de Voorleesdagen Gonnie & Gijsje – samen op stap
‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. De voorstelling, gespeeld door Kira Kool en met liedjes van Ageeth de Haan, is een muzikaal avontuur voor jong en oud waarin de gansjes Gonnie en Gijsje de wijde wereld intrekken en er op hun ontdekkingsreis al snel achter komen dat niets is wat het lijkt.
Zondag 26 januari 2020 Aanvang 11.00 uur / 14.00 uur Toegangskaart € 7,50

Bron: Theater Hofpoort

Na afloop is er voor iedereen een glaasje limonade en wat lekkers. Readshop Coevorden is met een vrolijke boekentafel aanwezig in het theater.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Toneelgroep Het Volk – De bezoeking.  In een ziekenhuis liggen twee patiënten op leeftijd: weduwnaar Harderwijk en de gescheiden heer Roest. De twee hebben een aparte kamer, omdat ze niet te ...

vrijdag, 21 februari 2020

Lees verder

Headliners van Sweelpop 2020

Snelle & Diggy Dex op Sweelpop 2020! Afgelopen januari stonden Snelle en Diggy Dex 12 keer in een uitverkocht Ahoy bij de Vrienden van Amstel live. Deze zomer zullen ze erv...

vrijdag, 21 februari 2020

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 26 februari organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen. De wandeling gaat langs de oud...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder
Willekeurige foto