Artikel
Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaGa).

Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.
Zaterdag 25 januari 2020 Aanvang 20.30 uur Toegangskaart € 7,50 / 65+ 6,00

Bron: Theater Hofpoort

Filmarrangement Talens € 32,50, Aanvang diner 18.30 uur
Op 25 januari bieden we samen met hotel-restaurant Talens een heerlijk arrangement aan. Dit arrangement (driegangendiner + toegang+ verrassing) is rechtstreeks te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0524 – 516251


THEATER tijdens de Voorleesdagen Gonnie & Gijsje – samen op stap
‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. De voorstelling, gespeeld door Kira Kool en met liedjes van Ageeth de Haan, is een muzikaal avontuur voor jong en oud waarin de gansjes Gonnie en Gijsje de wijde wereld intrekken en er op hun ontdekkingsreis al snel achter komen dat niets is wat het lijkt.
Zondag 26 januari 2020 Aanvang 11.00 uur / 14.00 uur Toegangskaart € 7,50

Bron: Theater Hofpoort

Na afloop is er voor iedereen een glaasje limonade en wat lekkers. Readshop Coevorden is met een vrolijke boekentafel aanwezig in het theater.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Duo=Expositie

Schilderijen en keramiek in Kunstenaarsherberg Zweeloo.   Vanaf zaterdag 22 augustus is er een nieuwe expositie te bezichtigen in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Sweelpop gaat zaterdag a.s. on tour

Sweelpop gaat zaterdag 15 augustus a.s. van 16.00 uur tot 20.00 uur on tour in Zweeloo, Aalden, Meppen, Benneveld en Wezup.Onderweg wordt gestopt op diverse loc...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort maakt je zomer nog leuker! Ga je mee Trappen & Grappen? Fiets zondag 16 augustus a.s. (13.00 uur – 17.00 uur) langs 4 mooie locaties in de gemeente Coe...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto