.

.

 

.

Lammert Alting al 25 jaar lid van (S.V.) Willem Tell

Afgelopen week vierde Lammert Alting zijn 25-jarig jubileum als lid van de schuttersvereniging (S.V.) Willem Tell. De huidige tijd is voor iedereen bijzonder, en als het gaat om sport- en clubwerk ligt eigenlijk alles stil. Maar ja, de tijd gaat wel verder, en door sommigen van ons worden mijlpalen bereikt die in de huidige hectische omstandigheden verloren dreigen te gaan.

Dat overkwam Lammert Alting, die al jaren trouw lid is van de schuttersvereniging Willem Tell. Op 1 mei was het 25 jaar geleden dat Lammert werd ingeschreven als lid, iets wat normaal gesproken niet onopgemerkt voorbij gaat. Maar omdat er al sinds maart geen clubactiviteiten meer mogen worden gehouden kon dit nu niet doorgaan. Het bestuur vergat hem echter niet en zette Lammert thuis in de bloemetjes – op gepaste afstand. En nu weet u het ook! Lammert, van harte gefeliciteerd!

Lammert Alting is al een kwart eeuw verbonden aan S.V. Willem Tell. Lammert behaalde meerdere prijzen en In 2018 pakte de Aaldenaar tijdens het Nederlands Kampioenschap (NK) in Gorredijk in de C-klasse de bronzen medaille. (Archieffoto: Hans Jansen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 mei 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel